HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray Östersunds maçı saat kaçta hangi kanalda? Galatasaray'ın tur yarışı bu akşam!

Galatasaray Östersunds maçı mesai saatlerinin bitimine geldiği için maç saat kaçta merak ediliyor. Temsilcimiz Galatasaray, Östersunds ile bu akşam Türk Telekom Ali Sami Yen Stadyumu'nda karşı karşıya geliyor. Galatasaray'ın basitçe gol yemeden 3 farkla kazanması gerekiyor. Galatasaray henüz hazırlık döneminde, Östersunds ise tam tersine hazır bir ekip. Peki bu oldukça önemli Galatasaray Östersunds maçı saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda?

Galatasaray Östersunds maçı saat kaçta hangi kanalda? Galatasaray'ın tur yarışı bu akşam!

Galatasaray, bu sezon çok erken başladı çalışmalarına. Takıma katılan yeni transferlerin Galatasaray'a ne şekilde katkı yapacağı merak edilirken Östersunds maçı da en önemli sınavlardan bir tanesi. Bu önemli Galatasaray Östersunds maçı saat kaçta başlayacak, hangi kanalda yayınlanacak, detaylarıyla haberimizde bulabilirsiniz.

Galatasaray Östersunds maçı ile Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'ne veda ya da devam diyecek, bununla birlikte taraftarını yeni sezon öncesi avrupa kupalarına katılarak teselli etmiş olacak. Şimdi ise Galatasaray Östersunds maçı saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu.

GALATASARAY ÖSTERSUNDS MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR? SAAT KAÇTA?

Bunun yanısıra Galatasaray Östersunds maçı hangi kanalda yayınlanacağı da merak konusu. UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçı olan Östersunds Galatasaray maçı şifresiz kanalda yayınlanmıştı, dolayısıyla bu akşamki maç şifreli kanal aracılığı ile yayınlanacak. Maç D Smart Sports'ta. Östersunds maçı, saat 20.30'da başlayacak.

ÖSTERSUNDS KALECİSİ YOK!

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray’ın perşembe günü karşılaşacağı Östersunds'da şok gelişme yaşandı. Son oynanan Djurgarden maçında sakatlanan kaleci Andreas Andersson'un 4 hafta sahalardan uzak kalacağı ve İsveç ekibinin sadece Galatasaray’a karşı oynayan Aly Keita ile İstanbul’a geleceği ifade edildi.

YENİ TRANSFERLERDEN MARIANO YOK BELHANDA BELİRSİZ!

Bilgilere göre Galatasaray, Mariano'nun adını Östersunds maçı için bildirmediği dolayısıyla Östersunds karşılaşmasında forma giyemeyecek. Ayrıca Belhanda'nın da maçta oynayabileceği merak ediliyor. Belhanda'da da bilinmezlik söz konusu. Sakatlığı sebebiyle UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk Östersunds maçında forma giymeyen Younes Belhanda için meraklı bekleyiş sürüyor. Diosgyör ile oynanan hazırlık maçında aldığı sert darbe nedeniyle şu ana kadar antrenmanlara çıkamayan Belhanda'nın 18 kişilik kadroda olup olmayacağı yarın netlik kazanacak.

Ancak tam 11 gündür Galatasaray takımı ile antrenmanlara çıkamayan Belhanda'nın fiziksel olarak çok geride kalması ve idman eksikliği nedeniyle Östersunds maçında ilk 11'de oynama ihtimalinin çok zayıf olduğu belirtildi. Belhanda'nın kulübede olup olmayacağı yarın netlik kazanacak. Faslı yıldız bu akşam Türk Telekom Stadyumu'nda yapılacak antrenmanda denenecek.

GALATASARAY TURU GEÇERSE OYNAYACAĞI MUHTEMEL TAKIM

Galatasaray ise 2. ön eleme turunun ilk maçında deplasmanda 2-0 mağlup olduğu İsveç'in Östersunds takımını rövanşta elemesi halinde Azerbaycan'ın Inter Bakü ile Lüksemburg'un Fola Esch takımları arasındaki eşleşmenin galibiyle 3. turda oynayacak. Galatasaray'ın muhtemel rakipleri arasındaki ilk maçı ise ev sahibi Inter Bakü 1-0'lık skorla kazanmıştı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler