HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galatasaray'a transfer olacağı söylenen Kieran Gibbs kimdir? İşte kariyeri!

Galasaray'da transfer bitmiyor! Asamoah'ın ardından şimdi de Kieran Gibbs'in adı Galatasaray ile anılıyor. Bugün çıkan haberlere göre Galatasaray, Asamoah'a alternatif olarak Gibbs transferini yoklayacak. Üstelik bazı duyumlara göre Galatasaray ile Gibbs'in menajeri temas halinde! İşte transfer sezonunda Galatasaray ile anılan Kieran Gibbs kimdir, kariyeri nasıl?

Galatasaray'a transfer olacağı söylenen Kieran Gibbs kimdir? İşte kariyeri!

Galatasaray transfer konusunda hız kesmiyor. Ligde istediğini almaya başlayan Galatasaray, sol bek transferlerini sürdürüyor ve son dedikodulara göre Galatasaray - Arsenal - Gibbs, temas halindeler. Bu transfer dedikodusu Türk basını tarafından ortaya atıldı ve transfer dedikodusu dakikalar geçtikçe güçleniyor. Gibbs'in isminin ortaya çıkması; Asamoah isminin üstünü çizildiği yorumlansa da Galatasaray'ın önceliği Asamoah'da. Üstelik Asamoah'ın orta saha ve sol bek mevkinde oynayabilmesi nedeniyle; Galatasaray, Asamoah ismini hala listenin en üstünde tutuyor.

Juventus'un yeni sezon kadro yapılanmasında Asamoah'a yer verirse Galatasaray'ın alternatifi de böylece belli oldu. Sarı kırmızılı yönetim, Arsenal'in sol beki Kieran Gibbs'i gündemine aldı. Bu sezon Wenger'in kadroda düşünmediği isimler arasında yer alan Gibbs için yönetim Asamoah'ta sonuç alınamazsa girişimlerde bulunacak.

Geçtiğimiz sezon 22 maçta forma giyen 27 yaşındaki oyuncu 4 asist yapmıştı.

KIERAN GIBBS KİMDİR? KARİYERİ ve BONSERVİS ÜCRETİ NASIL?

Gibbs'in şu anki değeri 20017 yılı içerisinde 7 milyon, 7.5 milyon euro olarak gösteriliyor. Kieran Gibbs'in en yüksek bonservis değerine ulaştığı yıl ise 2013 yılı olmuş. 2013 yılında Gibbs'in bonservis ücreti 12 milyon euro olarak açıklanmıştı. 1989 yılında doğup 27 yaşında olan Arsenal sol beki, 2009'dan bu yana aktif bir şekilde İngiltere Premier Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde oynuyor. 2013 yılından bu yana da muntazam bir şekilde İngiltere milli takım kadrosuna alındığı görülüyor.
Çeşitli kaynaklara göre Gibbs'in kontratı 30 Haziran 2018 yılında sonra eriyor!

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler