HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Galaxy S4 Özellikleri Galaxy S4 fiyatı nedir

Galaxy S4 Fiyatı veGalaxy S4 Özellikleri

**Samsung Galaxy S4** modeli 10 milyon satış barajını geçtiği duyuruldu. 27 Nisan'da global olarak satışa sunulan **Galaxy S4** tam bir ayını bile doldurmadan bu rakama ulaşmış oldu. Samsung'un ve Android işletim sisteminin tarihinde en hızlı satılan cihaz **Galaxy S4** durumunda.
**Samsung Galaxy s4** ile fotoğraflarınız daha anlamlı olacak.
"Yaşam, sizin için anlam ifade eden anlar ile zenginleşir" felsefesiyle **Samsung Galaxy S4**, özel zamanları yakalayıp, sevdiklerinizle paylaşmanıza imkan verir. Samsung Galaxy S4, görselleri mükemmel görüntüleme deneyimi sunan dünyanın ilk Full HD Süper AMOLED ekranına sahip. Hayran bırakan görüntü kalitesi için 5 inç boyutundaki geniş ekranı 441 ppi özelliğinde...
13 mega piksellik arka kamerayla donatılan **Samsung Galaxy S4,** kullanıcılara heyecan verici kalitede fotoğraf çekme imkanı verir. 'İkili Kamera" özelliği ile ön, ve arka kamera ile aynı anda fotoğraf çekip aynı karede göstermek mümkün. Samsung Galaxy S4’ te Çektiğiniz her iki fotoğrafı da olabildiğince doğal gösteren, birbirinden farklı çerçeve efektlerinden birini seçebilir ve eşsiz çekim modlarından yararlanabilirsiniz. **Samsung Galaxy S4’** te 'Drama Shot', art arda çekilen hareketli nesnelerin olduğu fotoğraflardaki tüm hareketleri tek fotoğrafta bir araya getirir. 'Sesli Fotoğraf" ise; çektiğiniz fotoğrafların arka fonundaki müzik ve sesleri birlikte kaydeder ve böylece; özel anlarınızın fotoğraflarını hayal edilebilecek en gerçekçi şekilde paylaşabilirsiniz.
**Samsung Galaxy S4’ te Multimedya özellikleri**
Yüzünüzü, sesinizi ve hareketlerinizi tanıyacak kadar akıllı olan **Samsung Galaxy S4**, ekrana yakınlaştığınızı anlar ve size görmek istediğiniz içeriği gösterir. 'Temassız Kontrol' (Air Gesture) özelliği ile elinizin havada yaptığı bir hareketle çalan müziği değiştirebilir, bir web sayfasında gezinebilir veya gelen bir aramayı kolayca kabul edebilirsiniz. Samsung Galaxy S4 'Air View özelliği sayesinde; kullanıcıların bir e-posta, fotoğraf, video veya S Planner, içeriğini açmak zorunda kalmadan parmaklarıyla, ekrana dokunmaksızın ön izleme yapabilmelerine olanak sağlar. Air View ile internet sayfasını büyütülmüş olarak görebilir ya da hızlı aramada kayıtlı bir telefon numarasını ön izleme ile görebilirsiniz. Samsung Galaxy S4’ te 'Samsung Akıllı Duraklatma' ile ekranı, baktığınız yere göre yönlendirebilirsiniz. Bir video izlerken başka bir yere baktığınızda video durdurur; yeniden ekrana baktığınızdaysa tekrar devam eder.
**Samsung Galaxy S4 WATCHON Özelliği**
**Samsung Galaxy S4**’ ün kendine ait video ve film servisi Samsung WatchON, mobil cihaz kullanırken canlı TV ve direkt video gösterimi gibi içeriklerin daha hızlı ve kolay izlenebilmesini hedefler. Samsung Galaxy S4 WatchON'un eşsiz özelliklerinden biri, GALAXY S4'ü bir evrensel uzaktan kumandaya dönüştürmesi. Böylece telefonunuzdan canlı TV programını, kılavuz üzerinden arayabilir ve sonra da seçtiğiniz içeriği, telefonunuza bağlı Samsung Akıllı TV'nizden izleyebilirsiniz
**Samsung Galaxy S4 CHATON Özelliği**
Samsung Galaxy S4 için hazırlanan ChatON, eğlenceli ve yaratıcı metin mesajları ile yüksek kalitede mVoIP/video sohbet hizmetini birleştirerek bütünleşmiş bir iletişim deneyimi sunar. Samsung Galaxy S4 Wi-Fi ve mobil ağ üzerinden arkadaşlarınızla yüksek kalitede video ve ses sohbetlerinin tadını çıkarabilir ve kolaylıkla mesajlaşmadan, görüntülü veya sesli görüşmeye ya da tam tersine geçiş yapabilirsiniz. Samsung Galaxy S4 Ayrıca eşsiz paylaşım deneyimi için 'Ekran Paylaşma' özelliği ile telefon ekranınızı paylaşabilir ve bire bir görüşme sırasında, cihazınıza dosya indirme veya yükleme yapmaya gerek kalmadan, arkadaşınızla karşılıklı cihazlarınızı kontrol edebilirsiniz.
[ ****](https://www.mynet.com/samsung-galaxy-s4-fiyati-110100691727)
**Gorilla Glass 3'lü Galaxy S4'ü yere attı**

Samsung galaxy s4 Özellikleri


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler