HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Game of Thrones 6. sezon 10. bölüm fragmanı ipuçları veriyor

Game of Thrones 6. sezon 10. bölüm fragmanı bu sezon finalinde yaşanacaklar hakkında ipuçlarını izleyicilere verdi. Game of Thrones 6. sezon 10. bölüm fragmanı haberimizin içinde yer almaktadır.

Game of Thrones 6. sezon 10. bölüm fragmanı ipuçları veriyor

Game of Thrones 6. sezon 10. bölüm fragmanı çıktı! Son yılların en çok konuşulan dizisinde heyecan her geçen bölümde biraz daha artıyor. Artık sezon finaline gelinirken, izleyiciler uzun bir araya girecek dizide nelerin olcağını, gelecek sezonu hangi sorular eşliğinde bekleyeceklerini merak ediyorlar. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz sezon sona erdiğinde en çok merak edilen soru, Jon Snow'un hayata geri dönüp dönmeyeceği olmuştu. Yine Sansa başta olmak üzere Stark ailesinin fertlerinin akıbeti de merak konusu olmuştu. Muhtemelen Stark'lar gelecek sezon için de bizlere pek çok soru bırakacaklar. HBO'da yayınlanan efsanevi olayları konu alan fantastik türdeki dizide yine büyük bir heyecan yaşanacak. Dizinin sıkı takipçileri son bölümün ardından Game of Thrones 6. sezon 10. bölüm fragmanını beklemeye başlamıştı. Yeni bölüm hakkında bilgi edinmek isteyenler, istedikleri ipuçlarını Game of Thrones 6. sezon 10. bölüm fragmanı yayınlanınca öğrenme fırsatı buldu. Son bölümde akıllarda oluşan sorulara dizinin yeni bölümünde yanıtların gelmesi bekleniyor. Westeros'ta Mareen'de, Kuzey'de kısacası her yerde mücadele sürüyor. İktidar mücadelesi sürprizleri de beraberinde getiriyor. Game of Thrones 6. sezon finalinde neler yaşanacak? Bu sezondan detaylar ve Game of Thrones 6. sezon 10. bölüm fragmanı haberimizin devamında yer almaktadır.

BU SEZON NELER YAŞANDI?

Game of Thrones dizisinin 6. sezonu 10. bölümü ile sezon finalini yapacak. O zaman bu sezon yaşananları hatırlamakta fayda var! Geçen yıldan bu yana dirilip dirilmeyeceği tartışma konusu olan Jon Snow, dizinin ikinci bölümünün sonunda Melisandre'nin yaptığı büyü ile dirildi. Kara Kale'de Jon Snow'un hayata dönmesi dengeleri değiştirdi. Snow karşıtları egemenliği ele almayı planlarken, Jon Snow destekçileri ile birleşti ve kendisine pusu kuranları idam etti. Diğer yandan Theon Greyjoy ile birlikte Ramsey Bolton'un elinden kaçan Sansa Stark zorlu bir yolculuğun ardından Brienne of Tarth'ın da koruması olması ile Jon Snow'un yanına vardı ve yeniden Stark'ları güçlendirmek ve kuzeyin hakimi olmak istediğini söyledi. Sansa Stark bu yolda Jon Snow'dan yardım istedi. Snow ile birlikte hanedanlardan yardım isteyen Sansa'ya en büyük destek zamanında Jon Snow'dan yardım gören Yabaniler oldu. Öte yandan Kuzey için Ramsey Bolton ile yapılan savaşta bir tehlike dem Akgezenler oldu! Arya Stark, Lekesizlere katılmaktan vazgeçince başı tehlikeye girdi. Bran Stark ise Akgezenler karşısında artık korumasız.

Bu arada kendi yolunu çizmek isteyen Theon Greyjoy ise Sansa'nın yanından ayrıldı ve Demir Adalar'a gitti. Burada ablası Yara Greyjoy'a yanında olacağına dair yemin eden ve gönül alan Theon, ablasının yeni hükümdar olması için çabalasa da, amcaları Euron'un ortaya çıkması ve tahtta hak iddia etmesi sonucunda ülkelerinden kaçmak zorunda kaldılar. İkisinin aklındaki şey ise artık yeniden yönetimi ele geçirmek ve babalarının katili olan Euron'u öldürmektir.

Ejderhaların Annesi Daenerys Targaryen (Khaalesi), ejderhalardan biri tarafından kaçırılır ve Dorthrak'ta esir düştü. Burada akıbeti tartışılan Khaalesi, mucizesini kanıtlayınca bu insanların desteğini aldı ve kalabalık bir insan ordusu ile yeniden Mareen'e doğru yola koyuldu. Mareen'de ise Khaalesi'nin yokluğunda Tyrion Lannister ve Lord Varys ülke yönetiminde söz sahibi oldu. Tyrion'un ejdarhalarla iyi iletişim kurması ise izleyenlerin onun Lannister olup olmadığı konusunu tartışmasına neden oldu.

Lannister'lar ise Cersei'nin cezalandırılması ve Kraliçe Margaery'nin tutsak edilmesinin ardından İnanç'ın etkilerini ülke yönetiminden silmek için harekete geçti. Jaime Lannister, Tyrell ailesinden bu konuda destek alsa da, Kraliçe Margaery ve Kral Tommen'in İnanç'la anlaşması işleri tersine çevirdi.

EN UZUN SEZON FİNALİ OLACAK

Herkes nefeslerini tuttu ve Game of Thrones sezon finalini bekliyor. Dizinin yapımcıları bu sezon finalinin şimdiye kadar ki beş sezon finalinden daha uzun olacağını açıkladı. Jon Snow ve beraberindekiler Bolton Ramsey'i yenmelerinin ardından Akgezenlerin karşısına çıkacak. Finalde izleyenler bu nefes savaşı izleyecekler.

Game of Thrones 6. Sezon 10. Bölüm Fragmanı (Sezon Finali):


En Çok Aranan Haberler