HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Game of Thrones 6. sezon 6. bölümde Sansa ve Jon Snow kavuştu

Game of Thrones 6. sezon 6. bölüm heyecan verici gelişmelere sahne oldu. Game of Thrones 6. sezon 6. bölümde uzun zamandır birbirinden uzak kalan Sansa Stark ve Jon Snow yeniden bir araya geldiler.

Game of Thrones 6. sezon 6. bölümde Sansa ve Jon Snow kavuştu

Game of Thrones 6. sezon 6. bölüm HBO tarafından yayınlandı. Yeni bölüm fragmanının yayınlanmasının ardından dizinin takipçileri bir yandan ipuçları elde etme imkanı bulurken, diğer yandan heyecanları iyice arttı. Her bölümünde sürpriz gelişmelerin yaşandığı dizi, 6. sezonu ile büyük ilgiyle izlenmeye devam ediyor. İşlerin karmaşık bir hal aldığı ve dengelerin alt üst olduğu dizi de gelecek bölümde neler olacağına dair ilk izlenimler, Game of Thrones 6. sezon 6. bölüm fragmanı ile gelmişti. Geçen sezon finalinin ardından izleyicilerin kafasında çok sayıda soru vardı ancak yayınlanan bölümlerin ardından bu soruların cevapları ortaya çıkmaya başladı. Fakat her yeni bölüm başka soru işaretlerini akıllara getiriyor ve bu da yeni bölümlerin yayınlanması öncesinde izleyicilerin merakını iyice arttırıyor. Jon Snow'un dirilmesi, Daenerys Targaryen'in yaşadıkları ve Stark'ların yeniden ortaya çıkması ilgiyi iyice arttırdı. Şimdi gelecek bölüm öncesi aklınıza takılan sorular hakkında Game of Thrones 6. sezon 6. bölüm fragmanı ile en azından fikir sahibi olabileceksiniz. Bu sezon ve son bölümde yaşananlar hakkında detayları ve Game of Thrones 6. sezon 6. bölüm fragmanı haberimizde bulabilirsiniz.

Son bölümde yaşanacaklar hakkında ilk ipuçları fragmanla birlikte gelmişti. Bölüm beklendiği gibi sürpriz gelişmelere sahne oldu. Ramsey Bolton'un elinden kaçmayı başaran Sansa Stark ve Theon Grejoy, Demir Adalar'a doğru yola çıktılar ancak burada kötü bir sürprizle karşılaştılar. Theon Grejoy, babasının öldürülmesinin ardından geçen uzun zamanın ardından kardeşi ile yüzleşme fırsatı buldu. Game of Thrones 6. sezon 6. bölümde Theon Grejoy için kritik gelişmeler yaşanabilir. Sansa Stark ise Jon Snow ile birlikte evlerini geri alabilmek için plan hazırlığına girişti.

Dothrakta tutsak hayatı süren Daenerys Targaryen, içinde bulunduğu durumdan çıkabilmek için fikir yürütürken, diğer taraftan Jorah Marmont ise Khaleesi'yi kurtarmak için hamle yaptı. Mareen'deki yönetim boşluğunu ise Tyrion Lannister ve Lord Varys doldurmaya çalıştı. Özellikle akılcı çözümleri dizinin takipçilerinin sevdiği karakterlerden biri olan Tyrion, Khaleesi'yi kurtarmak için ejderhalardan faydalanma fikri sonrası ejderhaları prangalarından kurtarmıştı.

Brann Stark son bölümde Akgezenlerin hedefi haline geldi. 3 Gözlü Kuzgun'un Gece Kralı tarafından öldürülmesinin ardından tek başına kalan ve uyanamayan Brann, kendisini koruyanların zor durumda kalmasına neden oldu.

İşler Lannister'larda ise hala karmaşık bir durumda. Din'in ülke yönetimine baskıları sonucunda yönetimin eli oldukça zayıflamıştı. Geçen sezon Cersei Lannister'ı cezalandıran Din, bu sezon ise Margaery Tyrell'i cezalandırmaya hazırlanıyor. Annesinin küçük düşürülmesinden kendisini sorumlu tutan Kral Tommen, karısının da aynı sonu yaşamaması için harekete geçti fakat, Din önüne çıkan hiç bir engel karşısında boyun eğecek gibi durmuyor. Sadece Tommen değil, yaşananların ardından Jaime Lannister'da Din'den intikam almak konusunda kararlı görünüyor.

Game of Thrones 6. sezon 6. bölümde Khaleesi eski topraklarını yeniden fethetmek üzere yola çıkacak. Yanında güvenilir dostları bulunan Khaleesi bunu bir kez daha başarabilecek mi?

Öte yandan bu sezon Game of Thrones oldukça ilginç geçiyor. Jon Snow'un dirilmesi, Stark'ların yeniden ortaya çıkması, Lannister'ların ülke içinde zor duruma düşmesi, Ramsey Bolton'un ülke yönetiminde başa geçmesinin ardından dengeler adeta alt üst oldu. Şimdi Ramsey Bolton tüm kuzeye hakim olmaya çalışırken, Jon Snow ise eski evini yeniden almak ve kuzeyde hakimiyet kurarak barış getirmenin mücadelesine girişti.

GAME OF THRONES'TE KARAKTERLER NEDEN ÖLÜYOR?

Bilindiği üzere 6. sezonunu geçiren Game of Thrones'te çok önemli karakterler hayatını kaybederek diziye veda etmişti. Dizinin takipçileri bu cesur hamlelerinm nedenini merak ediyordu. Game of Thrones'un yaratıcısı R.R. Martin konu hakkında Galaxy's Edge dergisine açıklamalarda bulundu. Yazarın görevinin gerçeği söylemek olduğuna değinen R.R. Martin, "Bir yazar, hatta fantazi yazarının görevi gerçeği söylemektir ve Game of Thrones'ta da dediğimiz gibi herkes ölmeli. Özellikle de Game of Thrones'ta olduğu şekilde savaş gibi bir ana konu çevresinde yazıyorsanız" dedi.

Karakterlerin ölmesinin gerçeğe uygun olduğu ve gerçekçiliği sağladığını söyleyen Martin, "Yoksa bu okuyucuyu aldatmak olur. Gerçek hayat öyle yürümüyor. Savaşa giriyorlar, en iyi arkadaşları ölüyor veya korkunç şekilde yaralanıyor. Ayaklarını kaybediyorlar ve ölüm beklenmedik bir anda geliyor. Ölümü de işin içine dahil etmeniz gerektiğini kavradığınızda, ölüm konusunda dürüst olmalı ve ölümün her an gelebileceğini gösterebilmelisiniz. Şirin bir çocuksunuz diye, kahramanın en iyi arkadaşınız diye veya kahramansınız diye sonsuza kadar yaşamayacaksınız. Bazen kahraman ölür, en azından benim kitaplarımda öyle" ifadelerini kullandı.

R.R. Martin karakterlerini öldürmenin zorluğu konusunda ise "Tüm karakterlerimi çok seviyorum o yüzden onları öldürmek zor, ama yapılması gerekenin bu olduğunu biliyorum. Onları ben öldürüyorum diye görmüyorum. Diğer karakterler öldürüyor diye bakıyorum ve sorumluluğu üzerimden atıyorum" şeklinde konuştu.

Game of Thrones 6. Sezon 6. Bölüm Fragmanı:


En Çok Aranan Haberler