HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Game of Thrones 6. sezon 7. bölüm fragmanı heyecanlandırdı

Game of Thrones 6. sezon 7. bölüm fragmanı izleyenlerde heyecana neden oldu. Game of Thrones 6. sezon 7. bölüm fragmanına göre bu bölümde kritik kararlar verilecek. İşte fenomen diziden yeni detaylar.

Game of Thrones 6. sezon 7. bölüm fragmanı heyecanlandırdı

Game of Thrones 6. sezon 7. bölüm fragmanı hemen yayınlandı! Dizinin son bölümünde yaşanan gelişmelerin sıcaklığı henüz tazeliğini korurken, dizinin yapımcıları ve HBO fenomen dizinin takipçilerini daha fazla bekletmedi ve gelecek sezon öncesinde merakla beklenen Game of Thrones 6. sezon 7. bölüm fragmanını yayınladı. Son bölümde yaşananlar izleyenleri koltuklarına kitledi. Dengelerin değişmeye başladığı dizide hanedanlar arasındaki çekişme gün geçtikçe büyüyor. Savaşın ilk işaretlerinin ardından bu yolda yaşanacaklara dair ilk göstergeler Game of Thrones 6. sezon 7. bölüm fragmanı ile izleyicilere gösterildi. Her bölüm artık kritik noktada ve her yeni bölümde yeni gelişmeler beraberinde yeni soru işaretlerini getiriyor. Jon Snow'un atağa geçmeye hazırlandığı bu sezonda Lannister'lar ise hem içeride hem de dışarıda zor durumdalar. Sansa Stark'ın özgür kalmasının ardından attığı adımlar Stark'ları bekleyenleri umutlandırdı. Kuzey'in eski hakimleri yeniden hakimiyet kurabilecekler mi? Diğer yandan Yabanilerin ilerlediği yolda Jon Snow'a yardımcı olup olmayacağı da merak edilen sorular arasında yer alıyor. Game of Thrones yeni bölüm hakkında ipuçları elde etmek isteyenler, aklınızı kurlayan sorular hakkında ilk ipuçlarını Game of Thrones 6. sezon 7. bölüm fragmanında bulabilirsiniz. Ayrıca haberimizin devamından Game of Thrones 6. sezon 7. bölümde yaşanacaklar hakkında fikir edinebilirsiniz.

Game of Thrones 6. sezon 7. bölümde heyecan giderek artmaya devam ediyor. Sürprizlere açık olan dizide son bölümde birbirine kavuşan Jon Snow ve Sansa'nın nasıl hamleler yapacakları merak edilmişti. Theong Greyjoy'un yardımıyla üvey kardeşi Jon Snow'un yanına ulaşan Sansa Stark, burada Lord Kumandan ile hasret giderdi. Ramsey Bolton'un yaptıkları hakkında Jon Snow ve dostlarını bilgilendiren Sansa, Ramsey'e karşı hamle yapmaları gerektiğini söyledi. Stark'ların yeniden Kuzey'in hakimi ve koruyucusu olması gerektiği inancına sahip olan Sansa Stark, Jon Snow'u bu konuda birlikte hareket etmeye ikna etti. Game of Thrones 6. sezon 7. bölümde Sansa yaptıklarının hayatta kalmak isteğinden kaynaklandığını ve her zaman bir Stark olarak kalmak istediğini belirtecek. Jon Snow'la durum kritiği yapan ve güçlenmek gerektiği konusunda birleşen Kara Kale'dekiler, taraftar bulmak için hamlelerini sürdürüyor. Jon'un destek beklediği gruplardan biri de Yabaniler... Geçen sezon Jon Snow'dan büyük destek görmüşlerdi. Hatta bu destek Jon Snow'un öldürülmesine neden olmuştu. Şimdi Yabaniler, Jon Snow'un yanında savaşa girip, girmemeyi tartışıyor. Önderlerinden Tormund Giantsbane, kendilerini yalnız bırakmayan Jon Snow'un yanında savaşa girmelerinin gerekliliğine vurgu yapıyor.

Sansa'nın kaçmasına yardımcı olan ve böylece Ramsey Bolton'un esaretinden kurtulan Theon Greyjoy, son bölümde tek başına Demir Adalar'a dönmüş ve ablası ile yüzleşmişti. Ülke yönetiminde hak iddia etmeyen Theon, ablası Yara Greyjoy'u destekledi. Halkı arkasına almak isteyen Yara ve Theon, beklemedikleri bir sürprizle karşılaşmıştı. Balon Greyjoy'un kardeşi ve kendilerinin amcaları olan Euron Greyjoy, ejderhaları himayesine alacağı ve Demir Taht'a hükmedeceğini vaadedince halk onu destekledi. Bunun üzerine Yara ve Theon kaçarken, bu bölümde yeniden Demir Adaları ele geçirmenin ve babalarını öldüren amcaları Euron'dan intikam almayı istiyor.

Dothrakta yaşadığı tutsak hayatı boyunca oldukça aşağılanan Daenerys Targaryen, başına gelen bütün olumsuzluklara rağmen akıllılıkla bir kez daha insanların desteğini aldı. Bu aşamada Jorah Marmont'tan da destek alan Khaleesi, eski topraklarını yeniden ele geçirmek üzere yola çıktı ve amacı Mareen'e gelmeden önce yeniden hakimiyetini kurmaktı. Bu esnada Jorah ile de bir süreliğine yollarını ayırmak zorunda kaldı. Bu bölümde Daenerys Targaryen'in hakimiyet mücadelesine tanık olacağız. Bu kez yanında onun gücüne inanan bir ordusu olan Khaleesi başarılı olabilecek mi?

Game of Thrones 6. sezon 7. bölümde Lannister'larda işler giderek daha karmaşık bir hal alıyor. İnanç'ın ülkede yaptıklarından sonra yönetimde doğan boşluk henüz kapatılamamışken, dışardan düşmanlar da Lannister'lara diş göstermeye başladı. Önce Cersei Lannister'ı cezalandıran ve halkın önünde küçük düşüren İnanç, şimdi Kral Tommen Baratheon'un eşi Kraliçe Margaery Tyrell'i ve onun erkek kardeşini cezalandırmaya hazırlanıyor. Jaime Lannister düşmanlara karşı durmaya çalışırken, içeride herkes birilerini suçlar durumda! Margaery'nin büyük annesi Olenna Tyrell yaşananlardan dolayı Cercei Lannister'ı sorumlu tutuyor.

EMİLİA CLARKE'TAN ÇIPLAKLIK AÇIKLAMASI

Fenomen dizi Game of Thrones'te 'Ejderhaların Annesi' Daenerys Targaryen rolünü canlandıran güzel oyuncu Emilia Clarken, çıplaklık içeren cesur sahneleri ile bu sıralar adından fazlasıyla söz ettiriyor. Dothrakide ateşler içinden tamamen çıplak çıktığı sahne sonrası çıplaklık konusuna değinen 29 yaşındaki Clarke, çıplak sahneleri çekerken zorlanmadığını, çekimler öncesinde biraz votka içerek kendini bu sahnelere hazırladığını söyledi. Güzel oyuncu ayrıca çekimler esnasında vücudunu daha güzel gösterecek bir ışık ve teknik destek kullanıldığını da ifade etti. Dizi ile anlaşmasında çıplaklık karşıtı maddeler koyduran Emilia Clarke, karakterin artan gücünü göstermek açısından bu sahnelerin gerekliliğine vurguda bulundu.

Game of Thrones 6. Sezon 7. Bölüm Fragmanı:


En Çok Aranan Haberler