HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Game of Thrones 7. sezon 7. bölüm düştü mü? Final bölümü de sızdı mı?

Game of Thrones 7. sezonda final çanları çalmaya başladı. Bilindiği gibi 6. bölüm HBO İspanya tarafından yanlışlıkla internete sızdırılınca erkenden izlenebilmişti. Tabii erkenden izlenince Game of Thrones 7. sezon 7. bölüm yani final bölümünü beklemek daha zor oldu. Peki Game of Thrones 7. sezon final bölümü de internete sızdı mı? 7. bölümün erkenden izlenebilme durumu nedir?

Game of Thrones 7. sezon 7. bölüm düştü mü? Final bölümü de sızdı mı?

Fenomen dizi Game of Thrones 7. sezonun sonuna geldi. 7. bölümden oluşan bu sezonun final bölümü normalde Türkiye'de 28 Ağustos'ta izlenebilecek. Ancak 6. bölümün gösterim tarihinden önce internete sızması Game of Thrones hayranlarında bir beklentiye yol açtı. Son bölümü erken izleyenler 7. final bölümü için fazla beklemek istemiyorlar. Peki Game of Thrones 7. sezon final bölümü düştü mü?

GAME OF THRONES FİNAL BÖLÜMÜ SIZDI MI?

Bu sorunun cevabı hayır ama ihtimal var. Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Game of Thrones'un yayıncısı HBO'nun sunucuları kosrsanlar tarafından hacklenmişti. 6. bölümün sızmasının bununla bir ilgisi yoktu. 6. bölüm HBO İspanya'nın bir hatasından kaynaklandı.

HACKERLAR'DAN FİNAL BÖLÜMÜ TEHDİDİ

İşte bu hackerlar HBO'yu Game of Thrones 7. sezon final bölümünü (7. Bölüm) internete sızdırmakla tehdit ediyorlar. HBO'nun ise ne yapacağı bilinmiyor. Yani dizinin final bölümünü erken izleme ihtimali yok değil.

SAHTE TORRENTLERE DİKKAT

Kötü niyetli bazı hackerlar da Game of Thrones sezon finalini fırsat bilerek torrent sitelerine Game of Thrones s07e07 Webrip başlığı ile sahte torrentler koyuyorlar ama bunlar insanların bilgisayarlarına sızmak için kullanılan bir yöntem. Korsan izleme ve torrentler ciddi güvenlik problemleri doğurabilir.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler