HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Game of Thrones 7. sezon fragman analizi: Sahne sahne ipuçları ve tahminler

Kılıçlar, ejderhalar, entrikalar, savaşlar ve ak yürüyenleri ile Game of Thrones geri dönüyor. 7. sezon ilk bölümü 16 Temmuz'da yayımlanacak olan Game of Thrones için HBO yeni bir fragman yayımladı. Önceki teaser fragmanına göre çok daha fazla detay ve ipucu sunan Game of Thrones 7. sezon yeni fragmanı izleyicilere savaşa hazır olun diyor! İşte Game of Thrones yeni sezondan ipuçları ve yeni sezonla ilgili tahminler...

Game of Thrones geri dönüyor ordular meydana çıkıyor. 16 Temmuz'da başlaycak Game of Thrones 7. sezon için yeni bir fragman yayımlandı. Önceki tanıtım videosuna göre daha detaylı olan fragmanda yeni sezona dair pek çok ipucu ve sahne bulunuyor. Game of Thrones 7. sezon yeni fragmanda özellikle savaş teması öne çıkıyor. Westeros'un güç odakları savaş meydanına çıkıyor. İşte Game of Thrones 7. sezon resmi fragman (3. tanıtım) ve analizi...

SAVAŞA HAZIR OLUN!

Hatırlanacağı gibi Game of Thrones son sezonda Cercei, Demir Taht'a çıkmış ve her zaman aradığı güce kavuşmuştu. Yeni sezon fragmanı da Cercei'nin dört bir yandan düşmanlarla çevrili olduklarını söylemesiyle başlıyor. Yani Lanisterların Lanister'dan başka dostu yoktura getiriyor.
Cercei düşmanlarından bahsederken Fragman'da ekrana doğu için Ejderhaların anası Daenerys'in güçleri, batı için Greyjoylar filosu, güney için Dorn krallığı ve Kuzey için de Arya ekrana geliyor. Bunu Cercei'nin tüm düşmanlarını yeneceğini söylemesi ve Altın aslanlı kalkanları ile Lanisterların güçleri sahneye geliyor.

TAHT ODASINA LANİSTER DAMGASI

Game of Thrones 7. sezon yeni bölüm fragmanında Demir tahtın arkasında yeni tarnrıları simgeleyen 7 köşeli yıldızın yerini Lanister aslanının aldığı görülüyor. Bu da geçtiğimiz sezon imha edilen dini tarikatın izlerinin saraydan toptan silindiğine işaret ediyor.

TYRION GENE ÜVEY EVLAT

Cercei, fragmanda geri kalan son Lanisterların Jamie ile kendisi olduğunu söylüyor ve bunu Tyrion'un Westeros kıyısında olduğu bir sahne takip ediyor. Yani Cercei için Tyrion bir Lanister değil.

GAME OF THRONES 7. SEZONDA EJDERHALARIN ANNESİ WESTEROS'a DÖNÜYOR ve TAHTINA OTURUYOR!

Game of Thrones 7. sezonun en heyecan verici gelişmesi Daenerys'in ordusu ve erjderhaları ile Targaryen Westeros'taki kalesine, Dragonstone'a (Ejderhakayası)dönüşü olacak. Fragmanda paylaşılan sahnelerde Daenerys Westeros'u yönetmek için doğduğunu ifade ediyor ve gemisinden inip Targaryenlerin topraklarına adım attığında eğilmiş yere dokunurken görülüyor. Sonraki sahnede de Daenerys'i ejderha tahtında görüyoruz.

LEKESİZLER LANİSTERLARIN KALESİNDE

Fragmanın dikkat çeken sahnelerinden biri de lekesizlerin Casterly Rock'ı yani Lanisterların kalesini işgal etmesi. Fragmanın ilk sahnelerinden biliyoruz ki Cerci ve Jamie dizinin bir bölümünde burada olacaklar ama işgal sırasında nerede olduklarını henüz bilmiyoruz. Dizinin hayranları için bu kısım büyük önem arz ediyor çünkü pek çok kişi artık Lanisterlara bir ders verilmesi bekliyor. Bu dersin de ejderhaların annesinden gelmesi hayranları memnun edecektir.

KIZIL BÜYÜCÜ İLE EJDERHALARIN ANNESİ BİR ARAYA MI GELECEK?

Lanisterlar ve Daenerys ile ilgili sahnelerden sonra birbirleriyle direkt bağlantısı olmayan sahneler görüyoruz. Joh Snow keuzeli lordların önünde, Littlefinger, Jon ile ilgil Sansa'nın içine şüphe düşürmeye devam ediyor ki fragmanında devamında John'un Little Finger'ı tutup duvara yapıştırdığı görülüyor. Melisandre'yi, Targaryanlerin kalesinde bir kulenin tepesinde aşağıdaki surlardan gelen birilerine bakarken görüyoruz. Yoksa Melisandre'nin Daenerys ile ilgili planları mı var?

ARYA NEREYE GİDİYOR?

Fragmanın devamında Arya'nın iyice kuzeye çıktığı görülüyor ama tam olarak nereye gittiğine dair bir ipucu yer almıyor. Arya Snow'u mu bulmaya çalışıyor yoksa Bran ile ilgili bir ipucu bulmuş olabilr mi?

SAVAŞLAR PATLAK VERİYOR AMA ASIL TEHLİKE KAPIDA

Game of Thrones 7. sezon fragmanı çeşitli savaş görüntüleriyle devam ediyor. Wildlingler bir şeylerden kaçıyor ve kendilerini etrafları sarılmış bir halde buluyorlar, gemiler yanıyor, Dothrakiler savaş meydanında görülüyor ama Davos asıl tehlikeye karşı uyarıyor.

TAŞ ADAM JORAH

Arya'nın bir kapanın altından bakışı ve hemen ardından bir kapıdaki delikten hastlıklı bir kolun çıkması fragmandaki ilginç anlardan biri. Bu iki sahne direkt olarak bağlantılı mı bilmiyoruz ama büyük bir olasılıkla öyle. Kol büyük ihtimalle taş adam hastalığına yakalanan Jorah'a ait. Yoksa Arya, Jorah ile mi tanışacak?

YENİ İLİŞKİLER

Savaş sahnelerinden sonra dizideki yeni ilişkilere dair iki sane yer alıyor. Her sezon daha çok işlenen lekesizlerin başı Greyworm ile Daenerys'in hizmetkarı Missandei'nin soyunduklarını görüyoruz. Ardında Yara Greyjoy ile Ellaria'nın öpüştüğü görülüyor. Kim olduklarını hatırlayamadıysanız Yara Greyjoy Theon'un haşin kız kardeşi Ellaria da dağ tarafından öldürülen Oberyn Martell'in eşi. Anlaşılan bu iki güç odağı arasında ittifakın ötesinde bir yakınlaşma olacak.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler