HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Game of Thrones 7.sezon 2. bölüm fragmanı: 2. bölüm ne zaman?

Game of Thrones 7. sezonu ile muhtemeşem bir dönüş yaptı kitlesinin karşısına. Ardından da 7. sezon 2. bölüm fragmanı çok geçmeden yayınlandı. HBO'nun sitesinin dahi çökmesine neden olan Game of Thrones 7. sezon ilk bölümü, özellikle yeni nesil oyuncu kostümleriyle çok konuşuldu. Game of Thrones 7. sezon 2. bölüm ne zaman, saat kaçta yayınlanacak bilgisiyle beraber 2. bölüm fragmanını da haberimizde bulabilirsiniz.

Game of Thrones 7.sezon 2. bölüm fragmanı: 2. bölüm ne zaman?

Game of Thrones 7. sezon 1. bölümü, 'Kış Geldi' etiketi ile büyük bir ilgi ile takip edildi. Dizinin 7. sezon 2. bölüm fragmanı da 1. bölümün hemen ardından yayınlandı. Şimdi ise dizinin takipçileri Game of Thrones 7.sezon 2. bölüm ne zaman ve saat kaçta yayınlanacağını merak ediyorlar. Sezonluk bir aradan sonra hayranlarının karşısına çıkan reyting rekortmeni dizi, 7. sezon 1. bölümüyle klasik başlangıçlarından birini geçen hafta yaptı. Peki Game of Thrones 7. sezon 2. bölüm ne zaman? İşte 7.sezon 2. bölüm hakkında her şey!

GAME OF THRONES 7. SEZON 2.BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Yayın haklarını Digiturk'ün ve HBO'nun elinde bulundurduğu Game of Thrones dizisi, 7.sezon 1. bölümü ile özellikle kostümler açısından fazlasıyla beğenildi. Game of Thrones’un 7. sezonunun 1. bölümü uluslar arası rakamlara göre 16 milyon kişi tarafından canlı olarak izlenildi. Dizinin takipçileri merakla 7. sezon 2. bölümünün ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. Game of Thrones’un yeni bölümü 23 Temmuz 2017, saat 04.00 sularında yayınlanacak.

GAME OF THRONES 7. SEZON 2. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

HBO'nun resmi YouTube kanalı aracılığı ile dizinin 7.sezon 2. bölümü yayınlandı.

DİZİ, TAKİPÇİLERİNİ NASIL MEMNUN ETMEYİ BAŞARIYOR?

ABD denince akıllara veri teknolojilerini her şartta ve her konuda kullanmaları geliyor. Siyasetçi seçimlerinde, bilgisayar teknolojilerini geliştirirken, PR çalışmasını yaparken her zaman ' Büyük Veri' denen analitik teknolojiden faydalanıyor. Game of Thrones dizisinin yapımcıları da Büyük Veri'yi kullanan ekiplerden bir tanesi. Dizi çekimleri kısmen bitmiş olsa da; dizinin ilerleyişini ve final gösterimini kullanıcıların tepkisine göre şekillendiriyorlar?

Peki nasıl?

Sosyal medya hashtag'leri, Google ile Game of Thrones hakkında aratılan içerikler, YouTube içerikleri ve bu videolara atılan yorumlar teker teker 3. şirketler tarafınca analiz edilip veri haline getiriliyor. Şimdi ise New York'lu bir şirketin HBO için bu çalışmayı yaptığı ortaya çıktı ve sosyal medyada ve internetin diğer organlarında ne kadar Game of Thrones içeriği varsa, her şey yapımcılara sunuluyor.

GAME OF THRONES 7. SEZONA TÜRK TASARIMCI DAMGA VURDU!

Dizi, her bölümü ile farklı detayı ile dikkat çekiyor ve çok konuşuluyor. Game of Thrones 7. sezon 1. bölümünde, Khaleesi isimli karakterin giydiği ejderha figürlü kolye ise uluslar arası çapta çok konuşuldu. Anlaşıldı ki, Khaleesi'nin boynundaki kolyenin tasarımcısı Türk ve tam adı Yunus Ascott. Zira kendisi daha önce birçok dalda ödül aldı ve İngiltere'de aşırı pahalı kolye ve takılarıyla dikkat çekiyor.

DİZİNİN BÖLÜMLERİ KAÇ DAKİKA?

Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 1 = 59 Dakika
Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 2 = 59 Dakika
Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 3 = 63 Dakika
Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 4 = 50 Dakika
Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 5 = 59 Dakika
Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 6 = 71 Dakika
Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 7 = 81 Dakika

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler