HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Game of Thrones 7.sezon 2. bölüm izle: Drogon'un ateşi!

Game of Thrones 7.sezon 2. bölüm gece bu gece internetten izlenebilir. 7. sezonun 2. bölümü ile sona da yaklaştığımız belli olmaya başladı ve 'kış geldi' sloganının içerisindeki asıl niyeti de yavaş yavaş görmeye başladık. Büyük bir savaş var kapıda... Sayfamızdaki 2. bölüm izle bağlantısı ile Game of Thrones 7.sezon 2. bölümü izlemekle kalmayıp, 2. bölüm ile ilgili diğer detayları da bulabilirsiniz. İşte Game of Thrones 7.sezon 2. bölüm hakkında her şey!

Game of Thrones 7.sezon 2. bölüm izle: Drogon'un ateşi!

Game of Thrones 7.sezon 2. bölüm göz kapayıp da açıncaya kadar geldi. 7. sezon 1. bölüm, milyonlarca kişi tarafından uluslar arası boyutta izlendi ve konuşuldu. O zamandan bu zamana Game of Thrones 7.sezon 2. bölüm ile ilgili yaklaşık 380'den fazla makale yazılmış, sadece ABD sınırları içerisinde.

Haberimizden, sadece Game of Thrones 7. sezon 2. bölümü izlemekle kalmayıp, yeni bölüm ile ortaya çıkan fotoğrafları, bazı ilginç bilgileri de takip edebilirsiniz.

Game of Thrones 7.sezon 1. bölüm izle!

Yukarıdaki bağlantımız ile Game of Thrones 7.sezon 2. bölümü yasal olarak izleyebilirsiniz.
Bu akşamki Game of Thrones 7. sezon 2. bölüm tam olarak 59 dakika gösterimde kalacak. Zira bir sonraki bölüm bir saati aşkın; 63 dakika gösterimde kalacak. Standart ABD dizilerinden biraz daha fazla bir süresi var, Game of Thrones bölümlerinin.


GAME OF THRONES 7.SEZON 2. BÖLÜM KONUSU ve DETAYLARI

Dizinin 7.sezon 2. bölümünü izlemeden önce bilinmesi faideli bazı detaylar var. Yayıncı şirketi HBO, 2. bölümü Stormborn olarak adlandırdı. Bu yeni bölüm ile birlikte Daenerys'in ziyaretçisine dikkat çekiliyor. Jon Snow (Kit Harington) bir ayaklanmayla karşı karşıya kalacak. Ardından 7. sezon 2. bölümde, Tyrion (Peter Dinklage) Westeros’un ele geçirilme planları yapacak gibi görünüyor.

TWİTTER'DAN GAME OF THRONES 7.SEZON YANSIMALARI!

Game of Thrones hayranları dizide heyecan doruktayken çok sayıda tweet attı. Twitter’dan gelen verilere göre, işte dizinin en fazla tweet atılan anları:

1. Walder Frey olarak gizlenen Arya Stark, açılış sahnesinde kalan Frey ailesini zehirliyor.

2. Ed Sheeran bir kameoy oluşturuyor.

3. Daenerys ve Tyrion, ilk bölümün son sahnesinde Dragonstone’a ayak basıyor.

İlk bölüm bütün hızıyla devam ederken Twitter’da en çok bahsi geçen karakterler ise şöyle sıralandı:

1. Arya Stark

2. Daenerys Targaryen

3. Sansa Stark

4. Cersei Lannister

5. Jon Snow

Tüm zamanların hakkında en çok Tweet atılan Game of Thrones bölümleri ise şöyle;

1.Kış Rüzgarları (26 Haziran 2016)

2.Kızıl Kadın (Apr 24, 2016)

3.Piçlerin Çarpışması (Jun 19, 2016)

4.Annenin Merhameti (Jun 14, 2015)

5.Ev (May 01, 2016)

DİZİ, TAKİPÇİLERİNİ NASIL MEMNUN ETMEYİ BAŞARIYOR?

ABD denince akıllara veri teknolojilerini her şartta ve her konuda kullanmaları geliyor. Siyasetçi seçimlerinde, bilgisayar teknolojilerini geliştirirken, PR çalışmasını yaparken her zaman ' Büyük Veri' denen analitik teknolojiden faydalanıyor. Game of Thrones dizisinin yapımcıları da Büyük Veri'yi kullanan ekiplerden bir tanesi. Dizi çekimleri kısmen bitmiş olsa da; dizinin ilerleyişini ve final gösterimini kullanıcıların tepkisine göre şekillendiriyorlar?

Peki nasıl?

Sosyal medya hashtag'leri, Google ile Game of Thrones hakkında aratılan içerikler, YouTube içerikleri ve bu videolara atılan yorumlar teker teker 3. şirketler tarafınca analiz edilip veri haline getiriliyor. Şimdi ise New York'lu bir şirketin HBO için bu çalışmayı yaptığı ortaya çıktı ve sosyal medyada ve internetin diğer organlarında ne kadar Game of Thrones içeriği varsa, her şey yapımcılara sunuluyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler