HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Game of Thrones 7.sezon 4. bölüm izle: 4. bölümde Kraliçe'nin öfkesi!

Game of Thrones dizisinin 7.sezon 4. bölüm izlenebilir durumda. 4. bölüm ile dizinin takipçileri bazı sürprizlerle karşılaşacak gibi görünüyor. Zira 7.sezon 4. bölüm fragmanı bizlere pek bir şey anlatmadı fakat dizinin gidişatına bakılırsa Game of Thrones 7.sezon 4. bölümü ile işler daha da karmaşık hale geliyor. Bakalım 4. bölümde Dany ve Jon birbirilerinin hayatlarını kurtarabilecekler mi? İşte Game of Thrones 7.sezon 4. bölüm izleme linki ve 4. bölümün detayları...

Game of Thrones 7.sezon 4. bölüm izle: 4. bölümde Kraliçe'nin öfkesi!

Game of Thrones dizisi 7.sezon 4. bölümü ile tekrar takipçilerinin huzuruna çıkacak. Pazartesi günü sabaha karşı yayınlanan Game of Thrones 7.sezon 4. bölüm, bazı değişikliklere sahne olacak gibi görünüyor. 4. bölüm ile Dany ve Jon'un birbirilerini kurtarma öyküsünü izleyeceğiz. Zaten görünüşe bakılırsa 7.sezon 4. bölüm ile ilgili en yanar dönerli soru bu; birbirilerini kurtarabilecekler mi?

Game of Thrones 7.sezon 4. bölüm, 7.sezonun en kısa ve muhtemelen de bir geçiş bölümü olduğu için en sıkıcı bölümlerden bir tanesi olacak. 4. bölüm toplam 50 dakikadan oluşuyor ve duyumlara göre Game of Thrones 7.sezon 4. bölüm izleyicileri sadece 15-20 dakikalık bir akıcılıkla izleyecekler.

Game of Thrones 7.sezon 4. bölüm izle!

Yukarıdaki bağlantımız aracılığı ile Game of Thrones dizisinin 7.sezon 4. bölümünü izleyebilirsiniz.

GAME OF THRONES 7.SEZON 4. BÖLÜM: ÇELİŞKİLER, SONUN BAŞLANGICI!

Dizinin 7.sezon 4. bölümü, biraz gündemdeki sızıntıların gölgesinde kalmış görünüyor. Bununla ilgili Game of Thrones dizisinin yapımcıları, dizinin sızdırılan bölümlerinden aldıkları zararı döndürebilmek adına bazı değişiklikler planlıyorlar gibi... Belki 7.sezon için ekstra bölüm veya ekstra sahnelerin eklenmesi düşünülüyor. Takip ettiğimiz kadarıyla HBO, Game of Thrones 7.sezon bölümlerinin sızdırılmasıyla ilgili 'itibar zedelenmesi' yaşıyor ve bu durum firmanın yatırımcılarla olan ilişkilerini derinden etkilemeye devam ediyor.

HBO'yu hackleyen örgüt ise, dizinin diğer bölümlerini sızdırmaya devam edeceğini ve en büyük sızıntıların 7 Ağustos Pazar gecesi geleceğini iddia ediyor.

Game of Thrones 7.sezon 4. bölümü için bazı indirme bağlantıları internetten 'gizemli' bir şekilde paylaşılıyor fakat korsan yöntemlerle yayılan 4. böloüm, dizi içeriği barındırmamakla birlikte bilgisayarlarınız için oldukça zararlı sonuçlar doğurabilecek bilgisayar virüsleri barındırıyor. ABD'deki bir veri güvenliği firması, Game of Thrones 7.sezon 4. bölüm izleme bağlantısı olarak paylaşılan bir bağlantı dolayısıyla binlerce cihazın kullanılamaz hale geldiğini belirtti.

GAME OF THRONES DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Game of Thrones da her fantastik - ütopya filmleri gibi Nordik - İskandinav kültürünü almış ülkelerin bir tanesinde çekiliyor. Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit serisi Yeni Zelanda'da çekilmesine rağmen; filmin tüm atmosferi nordik kültürüne bağlı olarak çekildi. Bir benzer şekilde Game of Thrones dizisi de Nordik kültürünü almış olan Kuzey İrlanda'da çekiliyor.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler