HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Game of Thrones ne zaman başlıyor? Yeni sezonda bizi neler bekliyor?

Dünyanın korsan olarak internetten en çok izlenen ve indirilen dizisi Game of Thrones yeni sezonu ile izleyicileri yine ekran başına toplayacak! Peki Game of Thrones yeni sezon ne zaman başlayacak? Game of Thrones 7. sezonda izleyiciler hangi gelişmelere tanık olacak, Westeros'un ana karakterlerini neler bekliyor?

Game of Thrones ne zaman başlıyor? Yeni sezonda bizi neler bekliyor?

Game of Thrones 7. yeni sezon büyük savaşlara sahne olacak. Türkiye'de de ilgiyle izlenen dizinin hayranları Game of Thrones yeni sezon ne zaman başlayacak diye bekliyorlar. Geçtiğimiz günlerde çıkan yeni fragmanlar da bu bekleyişi iyice kızıştırdı. Yapımcılığını HBO'nun gerçekleştirdği Game of Thrones dizisi yeni sezonuyla ekrana 16 Temmuz'da dönecek. Fragmanlara bakılırsa dönüşü de muhteşem olacağa benziyor.

DAHA AZ BÖLÜM DAHA UZUN BÖLÜMLER

Normalde Game of Thrones dizisinin her sezonu 54-56 dk.lık 10'ar bölümden oluşuyordu. Ancak bu sezon 10 değil 7 bölüm ekrana gelecek. Üzelmeyin bölüm sayısı az olsa bu sezon bölümler normalden biraz daha uzun olacak. Alınan bilgiye göre Game of Thrones yeni sezonda bölümlerin uzunlukları şu şekilde olacak.

Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 1 = 59 Dakika
Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 2 = 59 Dakika
Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 3 = 63 Dakika
Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 4 = 50 Dakika
Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 5 = 59 Dakika
Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 6 = 71 Dakika
Game of Thrones 7. Sezon Bölüm 7 = 81 Dakika

Bu süreleri topladığımızda 442 dakika ediyor. Yani toplamda yeni sezon öncekilere nazaran yaklaşık 100 dakika daha kısa olacak.

GAME OF THRONES 7. SEZON 1. BÖLÜM FRAGMAN ANALİZİ

Game of Thrones'dan pek çok sahnenin yayımlandığı 7. sezon fragmanında seyircilere yeni bölümlerde olacaklara dair ipuçları verildi. İzleyiciler yeni sezonda özellikle ejdaarhaların annesinin Westeros'a adım atması ile savaşa doyacaklar. İşte Game of Thrones 7. sezon fragmanın sahne sahne analizi...

KIŞ ARTIK GELDİ

Yayımlanan ikinci fragmanda ise fazla detay barındıran sahne bulunmuyor. Game of Thrones 7. sezon 2. fragmanda Westeros'un şu anki güç odakları olan Cercei, Jon Snow, Daenerys'in koltuklarına "tahtlarına" oturdukları görülüyor. En önemli detay ise Westeros'un güneyinde sıcak bir bölgesinde yer alan Demir tahta oturan Cercei'nin ağzından soluk buharı çıkması. Yani ilk sezona adını veren Winter is Coming tabiri sonunda gerçek oluyor ve Westeros'a kış geliyor.


En Çok Aranan Haberler