HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Game of Thrones'da 7. sezon 6. bölüm sızdı; peki ya 7. bölüm yani sezon finali de sızdı mı?

HBO'nun her sene yaşadığı sızıntılara bir yenisi eklendi ve Game of Thrones 7. Sezon 6. bölüm yayım tarihinden önce internete sızdı. Diziyi takından takip eden hayranları da Game of Thrones 7. sezon 6. bölüm erkenden nasıl izlenir merak ediyorlar. Hatta bazı izleyiciler şimdeden kaçk yollardan 6. bölümü izlediler ve Game of Thrones 7. sezon 7. bölümö yani final bölümü de sızdı mı diye merak ediyorlar.

Game of Thrones'da 7. sezon 6. bölüm sızdı; peki ya 7. bölüm yani sezon finali de sızdı mı?

Game of Thrones çılgınlığı aldı başını gidiyor. Son olarak Türkiye'de önümüzdeki Pazartesi izlenebilecek Game of Thrones 7. sezon 6. bölüm internete sızdı. Kimi GoT hayranları kaçak yollardan diziyi izlerken Game of Thrones 7. sezon 7. bölüm de sızdı mı diye internetten arama yapmaya başladılar.

Dizinin altıncı bölümü erkenden izlemek isteyenler yasadışı dizi izleme sitelerine veya torrent ile indirme yoluna başvuruyorlar. Normalde Türkiye'de resmi ve güvenli olarak Game of Thrones, Bein'den izlenebiliyor.

Dizinin finalden önceki bu son bölümünde Jon Snow ve yanındakiler kritik planları için duvarın ötesinde akgezenlerle yüzleşecekler. Peki bir akgezeni "canlı" olarak yakalayabilecekler mi?

GAME OF THRONES 7. BÖLÜM SEZON FİNALİ DE SIZDI MI?

Tabii altıncı bölümü erkenden izleyenler bu sefer Game of Thrones 7.bölüm yani sezon finali de internete sızdı mı diye aramaya başladılar. Henüz bu konuda bir gelişme yok ki HBO'nun şu an ekstra dikkatli olacağı hesaba katılırsa final bölümünün sızma ihtimali düşük. Yani büyük ihtimalle Game of Thrones 7. sezon 6. bölümü erken izleyenler 7. bölümü, sezon finalini normalden daha uzun süre beklemek durumunda kalacaklar.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler