HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gaziantepspor Beşiktaş maç özeti izle: Beşiktaş'ın şampiyonluk maçı!

Gaziantep Beşiktaş maç özeti internetten izlenebililir. Beşiktaş'ın şampiyonluğunu yakalayarak üçüncü yıldızı taktığı, Gaziantep Beşiktaş maçının özetini, özet görüntülerini haberimizde bulabilirsiniz. Gaziantep Beşiktaş maç özeti izle!

Gaziantepspor Beşiktaş maç özeti izle: Beşiktaş'ın şampiyonluk maçı!

Gaziantep Beşiktaş maç özeti internetten izlenebilir durumda. Beşiktaş maçının özet görüntülerini hem yayıncı kuruluşun resmi sitesinden hem de NTV Spor kanalından izleyebileceksiniz. Beşiktaş, şampiyonluk için bu akşam küme düşmesi kesinleşen Gaziantep ile deplasmanda karşılaştı. Gaziantepspor'un yönetim kararına göre, maçı ağırlıklı olarak Beşiktaş taraftarı stadyumdan takip etti ve Gaziantep'te 20 bini aşkın Beşiktaş taraftarı, şampiyonluğun çoşkusunu yaşadı.

GAZİANTEPSPOR BEŞİKTAŞ MAÇ ÖZETİ İZLE

Mücadeleye fırtına gibi başlayan Siyah-Beyazlı ekip sahadan 4-0'lık skorla galip ayrıldı ve puanını 74'e yükselterek 2016-2017 Turgay Şeren Sezonunu şampiyon olarak tamamladı. 15. şampiyonluğuna ulaşan Beşiktaş, formasına 3. yıldızı takmaya hak kazandı.

Beşiktaş'ta galibiyeti getiren golleri 6. dakikada Babel, 39. dakikada Oğuzhan Özyakup, 65 ve 76. dakikalarda Talisca attı. Bu galibiyetin ardından Beşiktaş puanını 74'e yükseltti ve ligin bitimine 1 hafta kala en yakın rakibi Medipol Başakşehir ile puan farkını 4'e çıkardı.

Şenol Güneş'in öğrencileri şampiyonluk maçına çok hırslı ve etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren oyunun kontrolünü elinde bulunduran Beşiktaş, rakip kaleyi abluka altına aldı.

GAZİANTEPSPOR BEŞİKTAŞ MAÇ ÖZETİ!

Beşiktaş, golü erken buldu. 6. dakikada Ryan Babel ceza sahasına yakın noktada aldığı topla rakip savunmayı çalımladı ve kaleyi karşısına aldı. Hollandalı yıldız yerden çok sert bir şut göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

Gün ardından Beşiktaş, baskılı oyununu devam ettirdi ve Cenk Tosun - Aboubakar ikilisi ile çok sayıda gol pozisyonuna girdi.

Siyah-Beyazlılar baskılı oyununun neticesini aldı ve 39. dakikada Oğuzhan ile farkı 2'ye çıkardı. Oğuzhan sol kanattaki Babel'e pasını verip ceza sahası içine kaçtı. Babel'in pasıyla topla buluşan Oğuzhan klas bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-0'a getirdi ve ilk devrenin de skorunu belirledi. 2-0.

Mücadelenin ikinci yarısına Beşiktaş, kaldığı yerden devam etti. Oyunun kontrolünü tamamen elinde bulunduran Siyah-Beyazlı ekip rakip yarı alanda gol aradı.

Beşiktaş'ın bu sezon en flaş isimlerinden Talisca, 65. dakikada klasını bir kez daha gösterdi. Sağ çaprazdan kullanılan serbest vuruşta topun başına geçen Brezilyalı yıldız kalecinin kapattığı köşeden topu ağlara gönderdi ve takımını 3-02lık üstünlüğe taşıdı.

Ve Talisca sezonun en şık gollerinden birine imza attı... 76. dakikada Talisca çok uzak bir mesafeden sol ayağıyla raket gibi bir şut çekti ve farkı dörde çıkartan golü attı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Beşiktaş sahadan 4-0'lık zaferle ayrıldı.

GAZİANTEPSPOR 0 - 4 BEŞİKTAŞ

STAD: Kalyon
HAKEMLER: Mete Kalkavan, Kerem Ersoy, Esat Sancaktar
GAZİANTEPSPOR: Erten Ersu, Pedroso, Musa Nizam, Fatau (Dk. 84 Serkan Bakan), Barış Yardımcı (Dk. 62 Alpay Koçaklı), Abdülkadir Kayalı,Thiam, Orkan Çınar, Kangwa, Ben-Hatira (Dk. 75 Doğanay Kılıç), Ghilas
BEŞİKTAŞ: Fabricio, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Oğuzhan Özyakup (Dk. 83 Caner Erkin), Tolgay Arslan, Cenk Tosun (Dk. 60 Necip Uysal), Talisca, Babel, Aboubakar (Dk. 77 Demba Ba)
GOLLER: Dk. 6 Babel, Dk 39 Oğuzhan Özyakup, Dk. 65 ve 76 Talisca (Beşiktaş)
SARI KARTLAR: Evans Kangwa, Musa Nizam (Gaziantepspor)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler