HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gaziosmanpaşa'da iki günde iki ayrı silahlı saldırı!

Gaziosmapşa'da silahlı saldırı! Son dakika haberine göre cadde üzerinde karşılaşan iki grup arasında silajhlı çatışma yaşandı. Çatışmada 1 kişi yaralandı. Öte yandan dün de ilçede yoldan geçen bir araç kimliği belirsiz kişiler tarafından silahla taranmış. Olayda 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi ise ağır şekilde yaralanmıştı.

Gaziosmanpaşa'da iki günde iki ayrı silahlı saldırı!

Gaziosmanpaşa'da iki günde ikinci silahlı saldırı meydana geldi. Cadde üzerinde karşılaşan iki grup araçlarından inerek birbirleriyle kavga etti. Daha sonra birbirlerine silahla ateş etti. Çatışmada 1 kişi yaralandı. İlçede dün de yoldan geçen bir araç kimliği belirsiz kişiler tarafından silahla taranmış. Olayda 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi ise ağır şekilde yaralanmıştı.

BİRANDA SİLAHLAR ÇEKİLDİ

Gaziosmanpaşa'daki ikinci saldırı saat 19.00 sırlarında Salih Efendi Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, cadde üzerinde karşılaşan iki grup araçlarından inerek birbirleriyle kavga etti. Daha sonra birbirlerine silahla ateş etti. Çatışmada 1 kişi yaralandı.

POLİS CADDEYİ TRAFİĞE KAPATTI

İki gruptan kişiler de, yanlarında yaralıyı da alarak geldikleri araçlarla olay yerinden uzaklaştı. Bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis, olay yerine şerit çekerek çevre güvenliği aldı, caddeyi araç ve yaya trafiğine kapattı.

Olay yeri inceleme ekiplerince yapılan incelemede, 11 adet mermi çekirdeği ve yerde kan izleri bulundu. Polis, görgü tanıklarının ifadelerine başvururken, çevredeki güvenlik kamera görüntülerini ineceliyor.


En Çok Aranan Haberler