HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gençlerbirliği - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? BJK, Ankara'da 3 puan peşinde!

Gençlerbirliği - Beşiktaş maçı ile Süper Lig 8. haftası bu akşam başlıyor. Beşiktaş, hafta içi oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı öncesi kritik bir maça çıkıyor. Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, Galatasaray arasındaki puan farkını koruyabilmek için 3 puan kazanmak zorunda. Geçen hafta berabere biten maç sonrasında puan farkı beşe çıkmıştı. Peki Gençlerbirliği - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gençlerbirliği Beşiktaş maçının hakemi kim?

Gençlerbirliği - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? BJK, Ankara'da 3 puan peşinde!

Gençlerbirliği ile Beşiktaş arasında bu akşam oynanacak maçı ile Süper Lig 8. haftası başlamış olacak. Geçen hafta Trabzonspor ile berabere kalan ve lider ile arasında 5 puan farkı olan Beşiktaş, Gençlerbirliği deplasmanında 3 puan çıkarmak istiyor. Önümüzdeki hafta içi Şampiyonlar ligi maçına çıkacak Beşiktaş, Gençlerbirliği maçı ile çıkışa geçmek istiyor. Peki Gençlerbirliği - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gençlerbirliği - Beşiktaş maçını hangi hakem yönetecek? Maç biletleri kaç lira?

GENÇLERBİRLİĞİ - BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig 8. hafta açılış maçında Gençlerbirliği ile Beşiktaş bu akşam karşı karşıya geliyor. Ankara 19 Mayıs Stadı'ndaki Gençlerbirliği - Beşiktaş maçı saat 20.00'de başlayacak. Halis Özkahya'nın yöneteceği Gençlerbirliği - Beşiktaş maçı Lig TV tarafından naklen yayınlanacak.

MONACO DEPLASMANI ÖNCESİ MORAL ARAYIŞI

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni mağlup ederek UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Fransa temsilcisi Monaco ile yapacağı karşılaşmaya moralli çıkmayı amaçlıyor. Beşiktaş, lig mücadelesinin ardından 17 Ekim Salı günü gruptaki 1 puanı olan Monaco ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

GENÇLERBİRLİĞİ İLE BEŞİKTAŞ 89. KEZ BULUŞUYOR!

Beşiktaş ile Gençlerbirliği, bu akşam oynayacakları maçla Süper Lig'de 89. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan maçlarda Beşiktaş'ın 49 galibiyetine karşılık, Gençlerbirliği sadece 7 kez kazandı, taraflar 32 müsabakada ise eşitliği bozamadı. Lig maçlarında Beşiktaş'ın 141 golüne Gençlerbirliği 63 golle karşılık verdi. Geçen sezonun ilk yarısında Ankara'da yapılan maç 1-1 bitti, İstanbul'da Beşiktaş 3-0 galip geldi.

BEŞİKTAŞ'TA CEZALAR SONA ERDİ!

Beşiktaş,ta Gençlerbirliği maçı öncesi kart cezaları olan futbolcuların, bu maç öncesi cezalarının sona ermesi nedeniyle bir sevinç yaşanıyor. Oğuzhan Özyakup, Atiba Hutchinson ve Ricardo Quaresma, cezalarını tamamladılar ve Gençlerbirliği maçında Şenol Güneş'in görev vermesi durumunda forma giyebilecek.

Beşiktaş, Gençlerbirliği ile yaptığı son 13 lig maçından 6'sını kazanabildi. İki ekip arasındaki son 13 karşılaşmada Beşiktaş 6, Gençlerbirliği 2 galibiyet aldı, 5 maç da berabere sonuçlandı.

GENÇLERBİRLİĞİ - BEŞİKTAŞ MAÇI BİLET FİYATLARI

Kategori Bilet Fiyatı

  1. Kategori 162,00 TL
  2. Kategori 109,00 TL
  3. Kategori 82,00 TL
    Misafir 82,00 TL
    Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler