HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gençlerbirliği Beşiktaş maçı saat kaçta? İşte haftanın lig fikstürü ve programı!

Gençlerbirliği Beşiktaş maçı saat kaçta sorusu, lig için verilen aranın ardından soruluyor. Haftanın açılış maçı Gençlerbirliği ile Beşiktaş arasında oynanacak ve ayrıca Süper Toto Süper Lig haftanın lig fikstürü ve maç programı da detaylarıyla ortaya çıktı. Haftanın programı açıklanmışken Gençlerbirliği Beşiktaş maçı saat kaçta başlayacak? Haftanın lig fikstürü nasıl şekillendirildi? İşte haftanın maçları hakkında her şey!

Gençlerbirliği Beşiktaş maçı saat kaçta? İşte haftanın lig fikstürü ve programı!

Gençlerbirliği Beşiktaş maçı ile Süper Lig heyecanı devam ediyor. Milli maç arasının ardından taraftarlar, Gençlerbirliği Beşiktaş maçı saat kaçta sorusunu soruyorlar. Ligin açılış maçı olan Gençlerbirliği Beşiktaş maçı, Ankara 19 Mayıs Stadında oynanacak ve beIN Sports 1 HD ve beIN Connect platformlarından canlı yayınlanacak. Puan durumuna bakıldığında Beşiktaş, Gençlerbirliği maçına 14 puanla 2. sırada çıkmaya hazırlanırken, Gençlerbirliği ise 18 puanla 18. sırada.
Gençlerbirliği Beşiktaş maçı saat kaçta sorusunun cevabı ise, standart Cuma maçlarının saatinde gizli: maç, saat 20.00'de başlayacak.

GENÇLERBİRLİĞİ BEŞİKTAŞ MAÇI DETAYLARI ve 8.HAFTA SÜPER LİG FİKSTÜRÜ ve HAFTANIN PROGRAMI

  1. hafta maçları, Gençlerbirtliği Beşiktaş maçı ile başlıyor. Cumartesi günü saat 19.30'da Atiker Konyaspor Galatasaray arasında çetin bir mücadele gerçekleşecek. Bu maç Konyaspor'un stadında oynanması planlandı. Fenerbahçe ise Kadıköy'de Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Maç saati 19.30.

DETAYLARIYLA GENÇLERBİRLİĞİ BEŞİKTAŞ MAÇI

Beşiktaş ile Gençlerbirliği, yarın yapacakları maçla Süper Lig'de 89. kez karşı karşıya gelecek.

İki takım arasında geride kalan maçlarda siyah-beyazlıların 49 galibiyetine karşılık, kırmızı-siyahlılar sadece 7 kez kazandı, taraflar 32 müsabakada ise eşitliği bozamadı.

Lig maçlarında Beşiktaş'ın 141 golüne Gençlerbirliği 63 golle karşılık verdi.

Geçen sezonun ilk yarısında Ankara'da yapılan maç 1-1 bitti, İstanbul'da Beşiktaş 3-0 galip geldi.

Beşiktaş, son maçlarda kazanmakta zorlanıyor

Beşiktaş, Gençlerbirliği ile yaptığı son 13 lig maçından 6'sını kazanabildi.

İki ekip arasındaki son 13 karşılaşmada Beşiktaş 6, Gençlerbirliği 2 galibiyet aldı, 5 maç da berabere sonuçlandı.

Ankara'daki maçlar

Beşiktaş, Gençlerbirliği karşısında genel toplamdaki galibiyet üstünlüğünü, Ankara'daki maçlarda da gösterdi.

Siyah-beyazlılar, başkentte yapılan 44 lig maçının 21'ini kazandı, 6 kez yenildi, 17 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

Ankara'da siyah-beyazlılar 68, kırmızı-siyahlılar 36 gol attı.

Deplasmanda son 6 maçta bir galibiyet

Beşiktaş, deplasmanda Gençlerbirliği ile yaptığı son 6 lig maçından sadece birini kazanabildi.

İki ekip arasında Ankara 19 Mayıs Stadı'nda yapılan son 6 lig maçından 2'sini başkent ekibi, birini siyah-beyazlılar kazandı, 3'ü de berabere bitti.

En farklı skorlu galibiyetler
Beşiktaş, Gençlerbirliği karşısında en farklı skorlu galibiyetlerini 1964-1965 ve 1986-1987 sezonlarında 5-1, 1963-1964 ve 1999-2000'de de 4-0'lık sonuçlarla aldı.

Gençlerbirliği ise 2000-2001 sezonunda İstanbul'da Beşiktaş'ı 3-0 yenerek, rakibi karşısında en farklı skoruna imza attı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler