HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Gezi' dedi üzüldü ama, mutlu sona ulaştı

Okul disiplin kurulu kararıyla okul birinciliği elinden alınan Işıtan Önder ile ilgili Kocaeli 2’nci İdare Mahkemesi’nin yürütmenin durdurulması kararının ardından, mutlu sona ulaştı

'Gezi' dedi üzüldü ama, mutlu sona ulaştı

İzmit’te Gazi Anadolu Lisesi mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada Gezi Parkı olaylarına değindiği için okul disiplin kurulu kararıyla okul birinciliği elinden alınan Işıtan Önder ile ilgili Kocaeli 2’nci İdare Mahkemesi’nin yürütmenin durdurulması kararının ardından, mutlu sona ulaştı.

IŞITAN’IN BABASI: MUTLU SONA ULAŞTIK

Mahkeme kararını yoğun ve stresli mücadele sonunda ÖSYM’ye göndermeyi başardıklarını ve son gün olmasına rağmen yetiştirdikleri için de çok mutlu olduklarını söyleyen Işıtan Önder’in babası Mustafa Önder, "Gün içerisinde hiç durmadan kararı resmi dairelerde onaylattık. Önce İdare Mahkemesi’ne başvurduk. Sonra aldığımız evrakı PTT’ye götürdük, APS ile gönderttik. Ordan Kaymakam, sonra da Vali Yardımcısı onayladı. En son oğlumun okuduğu okula gelip karar ÖSYM’ye fakslandı. Ayrıca bu bilginin bizzat ÖSYM Başkanına da iletildiğini öğrendik. Sonunda da mutlu sona ulaştık" diye konuştu.

Oğlunun okul yönetiminde kınama cezası verilmesi ve birinciliğinin iptal edilmesinden sonra büyük stres yaşayan baba Mustafa Işıtan’ın telefonla yakınlarına bilgi verirken yüzünün güldüğü görüldü. (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler