HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

GİB İnternet Vergi Dairesi'nden borcunuzu ödeyebilirsiniz

GİB İnternet Vergi Dairesi vatandaşların işini kolaylaştırıyor. Borç ödemek için kamu dairelerine gitmek zorunda kalan vatandaşların bu sıkıntısı GİB İnternet Vergi Dairesi sayesinde sona erdi.

GİB İnternet Vergi Dairesi'nden borcunuzu ödeyebilirsiniz

Bilişim teknolojilerinin gelişimiyle birlikte kamu kurum ve kuruluşlarında yapılan işlemler online ortamlara taşınmaya başlandı. Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) İnternet Vergi Dairesi ile vatandaşların işlerini kolaylaştırdı. Artık vatandaşlar sıra beklemeden, vakit kaybetmeden, hızlıca işlemlerini online platformlardan yapıyorlar. Bu durum her anlamda bir tasarruf sağlıyor. GİB İnternet Vergi Dairesi vatandaşların vergi borcu işlemlerini ve bu konularda anında bilgi almalarını sağlıyor. Doğrudan Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan verileri alarak istenildiğinde vatandaşlara ulaştıran GİB İnternet Vergi Dairesi, en güncel bilgileri ayağınıza kadar getirmiş oluyor.

_GİB İNTERNET VERGİ DAİRESİ İÇİN TIKLAYIN

_

GİB İnternet Vergi Dairesi'nde e-Beyanname hizmetlerinden faydalanabilir, İnternet Vergi Dairesi hizmetlerinden yararlanabilir, Motorlu Taşıt sorgulaması ve kredi kartı ile ödeme, kasko değerleri, kredi kartı ile ödeme bilgisi sorgulaması, motorlu taşıt vergisinin hesaplanması işlemlerini yapabilirsiniz. İnternet Vergi Dairesi'nden faydalanarak kira beyannamenizi verebilir, sıra beklemeden vadesi gelmiş veya gelmemiş borçlarınızı sorgulayabilir,bilgilendirme ve ödeme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Bazı alacakların yeniden yapılandırılması ile ilgili yapılacak ödemelerin nasıl yapılacağını öğrenebilirsiniz. GİB İnternet Vergi Dairesi'nden yolcu beraberinde getirilen telefonların kullanım izni için harç ödemelerini yapabilirsiniz. Mükelleflere ait borçları, vergi levhasını, vergi kimlik numarasını ve benzeri konulardaki sorgulamalarınızı GİB İnternet Vergi Dairesi'nden yapabilir, ihbar ve ihbar sonucu sorgulayabilirsiniz.

GİB İnternet Vergi Dairesi'ne "kullanıcı kodu - parola - şifre" bilgilerinizi girerek giriş yapabilirsiniz. Ayrıca mobil imza ile de İnternet Vergi Dairesi'nden yararlanabilirsiniz. GİB İnternet Vergi Dairesi'ne sadece dizüstü bilgisayar ya da masaüstü bilgisayarlardan değil, Android ve iOS işletim sistemine sahip telefonlarınızdan da giriş yapabilirsiniz. GİB İnternet Vergi Dairesi uygulamasını iOS cihazlar için iTunes, Android cihazlar için Google Play'dan ücretsiz indirebilirsiniz.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler