HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Girişimciler, Mentorlar ve İş Melekleri buluşuyor

Mentor Clinic III, 29 Nisan'da başlıyor

Girişimciler, Mentorlar ve İş Melekleri buluşuyor

Türkiye'nin ilk melek yatırım organizasyonlarından Galata İş Melekleri (Galata Business Angels-GBA), bir kez daha gelecek vadeden girişimcileri iş melekleri ve mentorlarla buluşturacak.

İstanbul Kalkınma Ajansı’nın (İSTKA) 2014 Yılı Yenilikçi İstanbul Mali Destek Programları kapsamında desteklenen “Ulusal/Uluslararası Mentorluk ve Melek Yatırımcı Ağı Oluşturulması” Projesi çerçevesinde, Türk Ekonomi Bankası (TEB) ana sponsorluğu ve Turkcell gold sponsorluğuyla gerçekleştirilecek olan GBA Mentor Clinic III etkinliği, üniversitede eğitim hayatını sürdüren girişimci adaylarının da katılımına açık olacak.

29 Nisan Çarşamba günü İstanbul Sheraton Maslak’ta düzenlenecek olan GBA Mentor Clinic III, fikir aşamasında olan, işinin başında olup işini geliştirmek isteyen ve işine başlamış ancak işini bir ileri seviyeye taşımayı hedefleyen girişimcileri, girişimcilik ekosisteminin Türkiye’deki ve Avrupa’daki önemli temsilcileriyle buluşturacak.

Johnson Paradigm Ventures Başkanı ve Sophia Business Angels Başkanı Candace Johson, Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Fina ve Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Endeavor Başkanı Murat Özyeğin’in konuşmacı olarak yer alacağı etkinliğe, Insider (SociaPlus) Kurucu Ortağı Hande Çilingir, Woto Kurucu Ortağı Ekin Çağlar, Hızlıçeviri Kurucu Ortağı Serkan Haslak ve Ustaeli Kurucusu Tarık Sinan ise panelist olarak katılacak.

Etkinliğin ikinci kısmında; Murat Özyeğin, Ali Sabancı, Emre Kurttepeli, Melih Ödemiş, Soner Canko, Sadok Kohen, Alemşah Öztürk, Fırat İşbecer gibi finanstan perakendeye, e-ticaretten bilişim sektörüne kadar kendi alanlarında başarılı olmuş 50’ye yakın mentor, iş geliştirme, finans, yatırım, sosyal girişimcilik, dijital pazarlama, medya iletişimi, hukuk ve ekip kurma gibi çeşitli başlıklar altında, 20’şer dakikalık birebir görüşmeler aracılığıyla girişimcilere ilgilendikleri alanlarda yol gösterecekler.

Ayrıca Candace Johson ve Marcel Dridje gibi Mentor Clinic için yurt dışından özel olarak gelen isimler hem girişimcilere mentorluk yapacak hem de girişimlerin Avrupa’ya açılması konusunda destek verecekler.

Ziya Abi Özel Ödülü

Etkinlikte ayrıca geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden GBA yatırımcılarından Ziya Boyacıgiller'in anısına, mentorların seçeceği 3 girişimciye “Ziya Abi Özel Ödülü” olarak toplamda 9 bin TL ödül verilecek.

GBA etkinliğine izleyici olarak katılmak isteyen girişimciler ve girişimci adayları, http://www.galatabusinessangels.com/gbamentorclinic adresindeki kayıt formunu doldurarak Mentor Clinic III etkinliğine katılabilecekler.

İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Ulusal/Uluslararası Mentorluk ve Melek Yatırımcı Ağı Oluşturulması Projesi kapsamında hazırlanan bu yayının içeriği İstanbul Kalkınma Ajansı veya Kalkınma Bakanlığı’nın görüşlerini yansıtmamakta olup, içerik ile ilgili tek sorumluluk Galata İş Melekleri Ağı Derneği’ne aittir.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler