HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Google Pixel 2 özellikleri, fiyatı, çıkış tarihi - Google Pixel 2 kamerası en yüksek değeri aldı!

Google Pixel 2 tanıtıldı. Google'ın yeni amiral gemisi telefonları Pixel ve Pixel 2XL dün Google'ın San Francisco’da düzenlenen bir etkinlikle birlikte tanıtıldı. Ön ve arka kamerada portre modunu sunan Pixel 2, su geçirmezlik özelliğine sahip ve HTC'nin U11 modeli gibi yan kısımlarında baskı ile komut özelliği ile gelen cihazın ekran boyutuna göre iki farklı modeli bulunuyor. İşte Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL özellikleri, fiyatı ve çıkış tarihi...

Google Pixel 2 özellikleri, fiyatı, çıkış tarihi - Google Pixel 2 kamerası en yüksek değeri aldı!

Google Pixel 2 ve Pixel 2 XL tanıtıldı. Google'ın HTC'den aldığı Pixel'i yine aynı firma ile birlikte geliştirerek bir ist modelini yani Google Pixel 2'yi sonundan tanıttı. Kutusunda Android 8.0 Oreo yüklü çıkan Google Pixel 2, tek arka kamerasına sahip olmasına rağmen şu ana kadar bir mobil cihaz verilen en yüksek değere ulaştı. Google Pixel 2'nin en büyük handikabı ise kulaklık girişi olmaması olarak görülüyor. Kutudan çıkan adaptör ile veya bluetooth kulaklık ile kullanmak zorunda kalacaksınız. Peki Google Pixel 2'nin özellikleri, fiyatı nedir?

GOOGLE PİXEL 2 ÖZELLİKLERİ

ilk Pixel modeli gibi 5 inçlik Full HD AMOLED bir ekranla karşımıza çıkan Pixel 2, oldukça kalın ekran çerçeveleri ile geliyor. Arka yüzünde ise tasarım değişikliklerine sahip olan Google Pixel 2, küçük ekranlı modeller sevenler için oldukça güçlü bir alternatif. 6 inçlik oldukça büyük bir ekran ve çerçevesiz tasarım ile gelen Pixel 2 XL ise 2880 x 1440 piksel çözünürlüğünde. P-OLED panel tercih eden Google Pixel 2, 538 gibi oldukça yüksek bir PPI değerine de sahip.

Hem Pixel 2 hem de, Pixel 2 XL modellerinin Gorilla Glass 5 ile korunuyor. Her iki model de suya karşı dayanıklılık, HTC U11 modelinde de gördüğümüz baskı şiddetini algılayabilen kenar çerçeveleri ve her zaman açık ekran gibi özelliklere sahip.

google Pixel 2, 143 gram ağırlığında ve 7.8 mm kalınlığında. Pixel 2 XL modeli ise 7.8 mm kalınlık ve 175 gram ağırlığa sahip. Pixel 2 modelinin ekran kasa oranı yüzde 67 seviyelerindeyken XL modelinin ise ekran kasa oranı yüzde 76 seviyelerine kadar çıkıyor.

Pixel 2 modeli mavi, siyah ve beyaz olmak üzere 3 farklı renk seçeneğine sahipken, Pixel 2 XL modeli ise siyah ve siyah/beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip. Her iki modelin de Snapdragon 835 işlemcisi, 4 GB RAM ve 64/128 GB dahili depolama seçenekleri ile geldiğini de ekleyelim. Pixel 2 bataryası 2700 mAh iken Pixel 2 XL 3520 mAh pile sahip.

Kamera konusunda oldukça iddialı olan Pixel 2 ailesi her iki modelde de OIS destekli ve f/1.8 diyafram açıklığına sahip 12.2 megapiksellik ana kamera tercih etmiş. Ön kamera olarak ise 8 megapiksellik bir kamera tercih eden Pixel 2 ailesi, iPhone 8 Plus modelinin aynı testten 94 puan aldığı DxOMark kamera testinden 98 puan almayı başardı. Pixel 2 ve Pixel 2 XL modellerinin ön ve arka kameralarında portre çekimi mevcut. Bokeh efekti konusunda yapılan testler cihaz gayet başarılı bulundu.

USB Type-C bağlantısına sahip olan Pixel 2 ve Pixel 2 XL modellerinde kulaklık girişi bulunmuyor. Her iki modelde de hızlı şarj teknolojisi kullanılırken, Pixel 2 2700, Pixel 2 XL ise 3250 mAh büyüklüğünde batarya ile geliyor. Pixel 2 modeli 649, Pixel 2 XL modeli ise 849 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler