HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Göztepe Fenerbahçe maçı canlı izle: Fenerbahçe sezonu açıyor!

Göztepe Fenerbahçe maçı internetten canlı izlenebilir. Fenerbahçe, Göztepe ile ligin ilk haftasına karşılaşıyor ve sarı-lacivertliler, sezonu İzmir'de açıyor. Bir taraftan da Fenerbahçeli ve Göztepeli taraftarlar, Göztepe Fenerbahçe maçı canlı izlemenin yollarını arıyorlar. Haberimizden, özellikle yurtdışındaki taraftarlar için maçı canlı izleme linkini bulabilir ve aynı zamanda Göztepe Fenerbahçe maçı için canlı izleme bağlantısı ve maçı şifresiz takip etme bağlantısı haberimizde.

Göztepe Fenerbahçe maçı canlı izle: Fenerbahçe sezonu açıyor!

Göztepe Fenerbahçe maçı ile taraftarların Süper Lig özlemi sona eriyor. İzmir'de sezonu açacak olan Göztepe ve Fenerbahçe'de heyecan dorukta. Fenerbahçe taraftarları yeni transferleriyle, Göztepe ise yeniden Süper Toto Süper Lig'e 'merhaba' diyecek. Göztepeli ve Fenerbahçeli taraftarlar ise, Göztepe Fenerbahçe maçını canlı izlemenin yollarını arıyorlar. Özellikle yurtdışında yaşayan ve maçı canlı izlemek isteyen taraftarlar için çeşitli alternatifleri, haberimizde bir araya getirdik.

Bununla birlikte Göztepe Fenerbahçe maçı canlı takip etmek için de aşağıdaki bağlantımıza tıklamanız yeterli!

GÖZTEPE FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE - MAÇIN CANLI ANLATIMI MYNET'TE!

Göstepe, cezası sebebiyle bu akşam Fenerbahçe'yi kendi evinde, İzmir'de seyircisiz olarak ağırlayacak. Göztepe taraftarları yaklaşık 14 yıllık Süper Lig özlemi çekiyor, Fenerbahçeli taraftarlar ise yeni transferlerini canlı izlemek istiyor. Dolayısıyla iki taraftan da uzun süredir beklenen bir maç olduğunu söyleyebiliriz.

Göztepe - Fenerbahçe maçı canlı izle! (Maçı yasal olarak canlı izlemek için tıklayın)

Maçı şifresiz takip edin! (Maçın canlı anlatımı için tıklayın)

Göztepe Fenerbahçe maçı için tahmini 11'ler de şu şekilde:

Göztepe: Beto, Sabri, Kadu, Peybernes, Leo, Rotman, Castro, Scarione, Gouffran, Jahovic, Ghilas
Fenerbahçe: Volkan, Isla, Neustadter, Skrtel, İsmail, Josef, Mehmet Topal, Alper, Dirar, Valbuena, Van Persie.
Karşılaşma Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu Stadı'nda başlıyor. Karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Ev sahibi takımın cezası nedeniyle tribünlerde seyirci yer almayacak.

Bu maç beIN SPORTS 1'de canlı izlenebilir.

Süper Lig'de 14 yıl sonra mücadele edecek Göztepe, 2017-2018 sezonu ilk haftasında cezası nedeniyle seyircilerinin takip edemeyeceği maçta bu akşam Fenerbahçe'yi konuk edecek. Geçen sezon play-off finalinde Eskişehirspor'u yenerek TFF 1. Lig'den Süper Lig'e yükselen Göztepe, 2002-2003'ten bu yana uzak kaldığı en üst seviye lige Fenerbahçe maçıyla dönüyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler