HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gülen: Gül ve Davutoğlu beni ziyarete geldi

Darbe girişiminin yıldönümü yaklaşırken Alman radyo kanalı NPR’den Robert Siegel’e konuşan Fetullah Gülen, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ismini kendisini ziyaret edenler arasında ilk kez verdi. Gülen, "Erdoğan beni bitirebilirse hareketteki herkesin çözülebileceğini düşünüyor ama bu hareket Tanrı'ya bağlı bir sevgi ve özveri hareketidir. Bizden sonra da insanlar harika işlerini yapmaya devam edecektir" diye konuştu.

Fetullah Gülen, 15 Temmuz'un yıl dönümü yaklaşırken, Alman radyo kanalı NPR'den Robert Siegel'e açıklamada bulundu.

"Binlerce insan burayı ziyaret etmek için geldi" diyen Gülen, "Ziyaret edenler arasında 50 milletvekili yanı sıra Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu bulunuyordu" diye konuştu.

Gülen bu cümlesinin ardından ise "Bu nedenle, birçok insan beni tanıyor olabilir, ancak ben onları tanımıyorum" ifadelerini kullandı.

'ERDOĞAN BENİ BİTİREBİLİRSE HAREKETTEKİ HERKESİN ÇÖZÜLEBİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYOR'

Odatv'de yer alan habere göre Gülen, "Erdoğan beni bitirebilirse hareketteki herkesin çözülebileceğini düşünüyor ama bu hareket Tanrı'ya bağlı bir sevgi ve özveri hareketidir. Bizden sonra da insanlar harika işlerini yapmaya devam edecektir" diye konuştu.

'TÜRKİYE'DE MİLYONLARCA DESTEKÇİM BULUNUYOR'

Röportajda, Türkiye'de milyonlarca destekçisi olduğunu söyleyen Gülen, darbenin sorumluluğunu ise 15 Temmuz 2016'dan bu yana olduğu gibi, reddetti.

'BENİ UMUTLANDIRAN ŞEYLER DE VAR'

Türkiye'nin geleceğiyle ilgili 'umutsuz' olduğunu söyleyen Gülen, buna karşın 'kendisini umutlandıran şeylerin' de olduğunu vurguladı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler