HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gülen: Lenin o kadar küfür etmemiştir

Gülen: Lenin o kadar küfür etmemiştir

Gülen Cemaati lideri Fethullah Gülen'in, "herkul.org" isimli internet sitesinde, "Ne kadar hâlimsin Rabbimiz" başlıklı bir açıklaması yer aldı. Hükümetle kavga halinde olan ve son olarak hakkında yakalama kararı çıkartılan Gülen, arkadaşlarının kendisine bir dosya verdiğini söyledi. Gülen, bu dosyada yaklaşık bir senedir kendisine edilen 400 küfürün yer aldığını ifade etti.

"Arkadaşlar sadece en galizlerini seçmişlerdi, kocaman bir dosya. Bir seneden beri tam 400 tane küfür lafı var. İnanın Lenin, Allah'ı inkâr ettiği halde, Marksizm çizgisinde, o ezip öldürdüğü insanlara o kadar küfür lafı etmemiştir. Her şeyi Nazizm'e bağlamak isteyen ve ona muhalif gelen herkesi yok etmek suretiyle bir yönüyle dünyada farklı bir şey tesis etmeye çalışan Hitler, o kadar merhametsiz, o kadar gaddar olmasına rağmen 400 tane küfür kullanmamıştır. Bunlara dense dense küfür müctehidi denir. Oturup kalkıp sürekli kafalarını o istikamette kullanmak suretiyle kafalarında küfür üretiyorlar ve lisanları da ona tercüman oluyor."

14 Aralık'ta Gülen Cemaati'ne yönelik operasyon başlatılmış, aralarında Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'nın da olduğu dört kişi tutuklanmıştı. İstanbul 1. Sulh Ceza Hâkimliği de 1999'dan beri ABD'nin Pensilvanya eyaletinde yaşayan Fethullah Gülen hakkında yakalama kararı çıkarmıştı. Yakama talebinde bulunan savcılık, Gülen'i Hizmet hareketi olarak bilinen; medya, ekonomi ve bürokrasi alanlarında kanuna aykırı yapılandığı değerlendirilen suç örgütünün lideri olarak tanımlamıştı.

Kaynak: herkul.orgaljazeeraturk

Pakistan'da 500 hükümlüye idam hazırlığı

'Türkiye tarımdaki potansiyelini kullanamıyor'

Önder: Belli mutabakatlar oluştu

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler