HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gümüşhane’de 81 emniyet görevlisine ‘üstün başarı belgesi’

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, İl Emniyet Müdürlüğünde görevli 81 personeli ‘Üstün Başarı Belgesi’ ile ödüllendirildi.Devlet Memurları Kanunun 122.

Gümüşhane’de 81 emniyet görevlisine ‘üstün başarı belgesi’

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, İl Emniyet Müdürlüğünde görevli 81 personeli ‘Üstün Başarı Belgesi’ ile ödüllendirildi.
Devlet Memurları Kanunun 122. Maddesine istinaden 3 defa başarı belgesi ile ödüllendirilen personelin Üstün Başarı Belgesi almaya hak kazanması sebebiyle İl Emniyet Müdürlüğü Toplantı salonunda tören düzenlendi.
Törene katılan Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Gümüşhane Polisi ile gurur duyduğunu belirterek, “İlimiz asayiş olayları açısından en güvenli illerin başında gelmektedir. Bunda sizin kadar ilimizde yaşayan vatandaşlarımızın devletine, milletine ve kanunlara son derece bağlı olmasının payı büyüktür. Polislik mesleğinin zor olmasına rağmen yapmış olduğunuz görevlerden dolayı sizlere son derece minnettarım. Allah sizleri korusun” dedi.
İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş da yaptığı konuşmada, Vali Memiş tarafından personelinin Üstün Başarı Belgesi ile ödüllendirmesinin çok anlamlı olduğunu belirterek, “Personelimiz zor ve zahmetli şartlarda görev ifa etmektedir. Sayın Valimiz tarafından başarılı personelimizin fark edilerek onları ödüllendirmiş olması personelimizin çocuklarına ve ailesine karşı onurlandırmış bulunmaktadır. Bu sebeple personelim adına Sayın Valimize şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca bu tarz ödüller personelimiz üzerinde pozitif katkıları olduğunu da görmekteyiz” şeklinde konuştu.

Gümüşhane’de 81 emniyet görevlisine ‘üstün başarı belgesi’

Gümüşhane’de 81 emniyet görevlisine ‘üstün başarı belgesi’

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler