HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Güncel haberler ve son dakika gelişmeleri: 3 Temmuz 2017 - 12.00

Türkiye ve dünyadan son güncel haberler ile 3 Temmuz 2017 saat 12 itibari ile son dakika gelişmeleri haberimizde. Anlık gündemdeki güncel haberler ile ilgili başlıklar, kısa kısa açıklamalar ve detaylara bağlantılar ile gündemi yakından takip edebilirsiniz. Bugün politika, spor, ekonomi, magazin vb. Işle ilgili güncel haberler içinde hangileri öne çıkıyor? Gündemde İstanbul'da soygun, orman yangını, Arda Turan'a teklif ve memur zamları var...

Güncel haberler ve son dakika gelişmeleri: 3 Temmuz 2017 - 12.00

Güncel haberler özellikle gündemin çok hızlı değiştiği Türkiye'de son dakika gelişmelerini takip edebilmek için çok önemli. Bu haberimizde Türkiye ve dünyadan en son güncel haberleri, son dakika haberlerini ve gündemdeki trendleri pratik bir şekilde takip edebilirsiniz.

Haberimizde ülke gündemi, sıcak gündem, siyaset, spor, ekonomi, magazin vb. konularında güncel haberler ile ilgili başlıklar ile bu haberlerin özet bilgileri yer almaktadır. Haberler ile ilgili daha detaylı bilgilere bağlantılar yoluyla ulaşabilirsiniz. Güncel haberler içinde İstanbul'da soygun, orman yangını, Arda Turan'a teklif ve memur zamları öne çıkıyor.

30 HEKTAR ORMAN KÜL OLDU

Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Karagömlek Köyü yakınlarındaki tarım arazisinde başlayıp ormana sıçrayan yangın, sabaha kadar süren çalışmalara rağmen kontrol altına alınamadı. İlk belirlemelere göre 30 hektar orman kül oldu. Öte yandan dün saat 14.30'da Antalya'nın Kaş ilçesinde başlayan orman yangını ise büyük oranda kontrol altına alındı. Yapılan açıklamada, Alanya'daki orman yangınının söndürüldüğü hatırlatılırken, her olasılığa karşı hazır olunduğu vurgulandı.

İSTANBUL'DA SİLAHLI ÇATIŞMA

İstanbul Sancaktepe'de sigara taşıyan aracı soyma teşebbüsünde bulunan 5 kişinin bulunduğu araçtan polise ateş açıldı ve çatışma çıktı. Çatışma sonucunda 4 soyguncu yaralı olarak yakalandı. Yaralı soyguncular olay yerinden ambulansla hastanelere götürüldü. Polisin soyguncuları takipte olduğu öğrenildi.

FETÖCÜLER HRİSTİYAN OLDU, TARİKATA GİRİYORLAR

Türkiye’ye yapılan darbe girişiminin aynısının ABD’de yapılacağını belirten Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “ABD’de FETÖ’cüler Türkçe olan isimlerini değiştiriyorlar. Hristiyan isimleri alıyorlar, oradaki tarikatlara giriyorlar. Kendi devletine kendi milletine ihanet edenler, Amerika’ya başka ülkelere niye ihanet etmesinler” dedi.

MEMUR VE EMEKLİLERİN ZAM ORANLARI BELLİ OLDU

Haziran ayı enflasyon rakamlarının belli olmasının ardından, memur ve memur emeklisi ile işçi emeklisine yapılacak zam oranları kesinleşti.

ARDA TURAN İÇİN 200 MİLYON TL

Barcelona’da forma giyen yıldız futbolcu Arda Turan’a astronomik bir transfer teklifi geldi. Yıldız oyuncu ile ilgilenen kulüp sayısı 6'ya çıktı! İşte transfer piyasasına damga vuran o gelişme...

Detaylar için tıklayınız

ORKAN ÇINAR BEŞİKTAŞ'TA

Beşiktaş, güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Radardaki 22 yaşındaki yıldız ‘evet’ dedi. Bir oyuncu satıldığı anda Orkan transferi de resmen açıklanacak.

Detaylar için tıklayınız

DEMET AKALIN'IN TERLİKLERİNİN FİYATI DUDAK UÇUKLATTI

Şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz gün Şile'de bulunan bir mekanda konser verdi. Güzel şarkıcı Akalın'ın mekana bornoz ve mavi terlikleriyle gelmesi dikkat çekti.

MUSTAFA CECELİ NİŞANDA SEVGİSİLİ SELİN İMER'İ AZARLADI

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli 29 Haziran'da sevgilisi Selin İmer ile nişanlandı. Nişan sırasında gazetecileri görünce kriz çıkaran Ceceli, Selin İmer'i azarladı.


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler