HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

GÜNCELLEME 2 - Otomobili denize devrilen Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı öldü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde otomobili denize devrilen 55 yaşındaki Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ hayatını kaybetti - Bodrum Belediye Başkanı Kocadon: - "Çok güzel, ender insanlardan birisini kaybettik. Yüreği çok temiz bir insandı, kalbinde kötülük olmayan bir insandı. Bu yaşadıklarımız beni çok kötü etkiledi" - Altındağ'ın cenazesi, yaklaşık 8 bin kişinin katıldığı törenle toprağa verildi CENAZE TÖRENİ EKLENDİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, otomobili denize devrilen Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ yaşamını yitirdi.

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ (55) idaresindeki 48 TB 212 plakalı otomobil, Yalıçiftlik Mahallesi'nde yaklaşık 30 metrelik kayalık alanda sürüklenerek denize devrildi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, sahil güvenlik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Altındağ'ın cenazesi, dalgıçların tespit ettiği yaklaşık 2-3 metre derinlikteki, hurdaya dönen otomobilden alınarak Yalıçiftlik İskelesi'ne çıkarıldı. Cenaze, Bodrum Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ve Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, belediye çalışanları ile Altındağ'ın yakınları olay yerine gelerek bilgi aldı.

Kazanın nedeni henüz belirlenemezken, eşi sağlık sektöründe çalışan 2 çocuk babası Altındağ'ın ölümü, ailesi ve Bodrum Belediyesi çalışanlarını yasa boğdu.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, kazada yaşamını yitiren yardımcısı Altındağ'ın odasına gelerek, gözyaşı döktü. Burada belediye çalışanları ve Altındağ'ın yakınlarıyla görüşen Kocadon'u çalışma arkadaşları güçlükle sakinleştirdi.

Kocadon, yaptığı açıklamada, olayı duyduğu andan itibaren yıkıldığını belirtti.

Altındağ'ın çok iyi bir insan olduğunu vurgulayan Kocadon, "Çok güzel, ender insanlardan birisini kaybettik. Yüreği çok temiz bir insandı, kalbinde kötülük olmayan bir insandı. Bu yaşadıklarımız beni çok kötü etkiledi. Çok üzgünüm. Biz yaklaşık 45 yıldır beraberdik. Böyle olmamalıydı, İsmail bizi çok üzdü." diye konuştu.

Öte yandan Altındağ'ın odasının kapısına çelenk bırakılırken, makam koltuğuna da çiçek ve fotoğrafı konuldu.

-Kalabalık cami avlusuna sığmadı

Altındağ'ın cenazesi, Bodrum Belediyesinin hizmet binası önünde düzenlenen törenin ardından toprağa verilmek üzere Yalıçiftlik Mahallesi'ne gönderildi. Altındağ'ın cenazesi ikindi namazı sonrası mahalle meydanında kılınan cenaze namazının ardından Yalıçiftlik Aşağı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Törene, İzmir Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un da aralarında olduğu yaklaşık 8 bin kişi katıldı.

Törende Altındağ'ın yakınları gözyaşı döktü.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler