HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

GÜNCELLEME - İstanbul'da polis-şüpheli kovalamacası

Polisin "dur" ihtarına uymayıp kaçan sürücünün kullandığı otomobildeki 2'si Özbek 4 şüpheli kovalamacanın ardından yakalandı - Takip sırasında şüphelilerin kullandığı aracın çarptığı otomobildeki 2 polis memuru hafif yaralandı (DETAYLAR EKLENDİ)

İSTANBUL (AA) - Sancaktepe'de, polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayarak kaçan sürücünün kullandığı otomobildeki 4 hırsızlık şüphelisi, kovalamacanın ardından yakalandı.

Alınan bilgiye göre, polis ekipleri, Sancaktepe'de şüphe üzerine 34 LP 5298 plakalı otomobildeki kişilere "dur'' ihtarında bulundu.

Polisin ikazına uymayıp kaçan şüpheliler takibe alındı. Aracın durdurulması için takip sırasında yol birçok noktada kapatıldı. Bu sırada, takip edilen otomobilin polis aracına çarpması sonucu 2 görevli hafif şekilde yaralandı. Polis memurları tedavi altına alındı.

Şüphelilerin bulunduğu araç, Maltepe İdealtepe Mahallesi Turgut Özal Bulvarı'nda, polis ekiplerinin şüphelileri durdurmaya yönelik silah kullanması sonucu kaldırıma çarparak durdu.

Araçta yaralanan şüpheli O.A. hastaneye kaldırıldı. Zanlılar M.K ile Özbekistan uyruklu S.S ve M.R ise gözaltına alındı.

Aracın bagajında yapılan aramada 6 akü bulundu. Akülerin Ümraniye ilçesinden çalındığı tespit tespit edildi.

Yapılan incelemede, M.K'nin 13 farklı suçtan, O.A'nın ise 16 farklı suçtan kaydı olduğu ve 2 suçtan da arandığı belirlendi.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler