HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gündüz Bakımevi ve Çocuk Merkezine Berkan Elvan'ın adı verildi

Berkin Elvan'ın adının verildiği Gündüz Bakımevi ve Çocuk Merkezi bugün Babası Sami Elvan, Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık ve CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil'in katılımıyla açılacak.

Çankaya Belediyesi'nce yapımı tamamlanan Gökkuşağı Mahallesi Gündüz Bakımevi ve Çocuk Merkezi'ne geçtiğimiz günlerde 269 gün komada kaldıktan sonra çocuk yaşta hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın adı verildi.

Toplam 39 kişilik 3 oyun odası, 52 kişilik 4 eğitim odası, 39 kişilik 3 uyku odası, 60 kişilik 3 etkinlik ve drama odası, 60 metrekare yemekhane ve açık oyun bahçesi ile toplam 150 çocuğa okul öncesi eğitim verebilecek kapasitedeki Berkin Elvan Gündüz Bakımevi ve Çocuk Merkezi çok kısa sürede tamamlanarak hizmete girerken Çankaya Belediyesi'nin bu dönem hizmete giren 5. çocuk merkezi oldu.

Berkin Elvan Gündüz Bakımevi ve Çocuk Merkezi, Berkin'in babası Sami Elvan CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil ve Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık'ın katılımıyla açılacak. Açılış töreninde Bin Çocuk Korosu'na bağlı Umut Etüd Merkezi'nden bir grup çocuk Berkin için tek şarkılık bir dinleti sunacak. (ANKA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler