HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Gazeteler ve gazete manşetleri Mynet.com'da

Tüm gazeteleri, gazetelerin manşetlerini, ilk sayfalarında yer alan haberleri Mynet.com'un Gazeteler sayfasından takip edebilirsiniz. Gazetelerin yanında en son haberlerin tamamı Mynet.com'da!

Gazeteler ve gazete manşetleri Mynet.com'da

Her gün olan bitenler, gelişmeleri, haberleri takip etmenin en kolay yolu olarak gazeteler dikkat çekiyor. Televizyon haberlerine göre daha fazla haber takibi yapmak isteyenlere gazeteler, çok sayıda haberi sunuyor. Bu gazetelerin internet sitelerinde ise diğer bütün mecralara göre daha da fazla haber takip edilebiliyor. Gazeteleri takip etmek sanal basının gelişimiyle birlikte oldukça kolay bir hal aldı. Artık internet üzerinden basını hızlıca takip edip, en son gelişmeleri, son dakika haberlerini öğrenebiliyoruz. İnternet bu kadar hız kazandırmışken, her gazeteyi, her haberi ayrı bir adresten okumak yerine tek bir kaynaktan takip etmek istiyorsanız Türkiye'nin ilk Türkçe portalı Mynet.com tam olarak aradığınız adres. Mynet.com'da yer alan Mynet Gazeteler sayfasından ulusal gazetelerin tamamının ilk sayfalarını, gazetelerin manşetlerini ve ilk sayfada yer alan haberleri okuyabilirsiniz. Siyasi yaklaşımları farklı olan gazeteleri ya da farklı konseptlerde yayın yapan gazetelerin tamamı Mynet Gazeteler sayfasında yer almaktadır. İstediğiniz tüm gazeteler istediğiniz anda Mynet.com'da elinizin altında!

[**

**](https://www.mynet.com/gazeteler?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=haber)

İnternet üzerinden gazeteleri tek bir adresten takip etmek ve günün önemli gelişmelerinden, gündemden haberdar olmak isteyenler Mynet Gazeteler sayfasını kullanıyor. Tüm ulusal ve günlük gazetelerin yer aldığı Mynet Gazeteler sayfasından gazetelerin ilk sayfalarını okuyabilir, manşetlerini öğrenebilirsiniz. Mynet Gazeteler sayfasından Hürriyet, Sabah, Sözcü, Habertürk, Posta, Milliyet, Zaman, Cumhuriyet, Vatan, Akşam, Taraf, Stari Bugün, Takvim, Birgün, Evrensel, Özgür Gündem, Milli Gazetei Ortadoğu, Güneş, Aydınlık, Yeni Akit, Yeni Asya, Yeni Mesaj, Milat, Dünya, Yeni Çağ, Hürriyet Daily News, Daily Sabah, Yeni Şafak, Yurt, Vahdet, Anayurt, Türkiye, Korkusuz, Meydan, Millet, Günboyu, Şok, Dokuz Sütun ve Diriliş Postası gazetelerini bulabilir, bu gazetelerin manşetlerini, ilk sayfalarını okuyabilirsiniz.

Haber, Spor, Finans, Otomobil, Mynet Tv, Nasıl Tv, Oyun, Kadın, Magazin, Trend, Sinema, Vidobu, Arama, Galeri, Şehir Rehberi, Hava Durumu, Mail, Cevaplar ve pek çok servisiyle Türkiye'nin en büyük portalı Mynet.com'da aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. Mynet Haber'in Güncel sayfasından gündemi takip edebilir ya da Politika, Dünya, Yaşam, Sağlık, İlginç Haberler, Son Dakika, Günün Özeti, Video Haber, Teknoloji, Gazeteler, Eğitim, Yurt Haber ve Galeri sayfalarından yararlanabilirsiniz. Böylece gündemden haberdar olabilirsiniz. Öte yandan spor haberleri için Mynet Spor servisinden faydalanabilirsiniz. Futbol, Basketbol, Voleybol ve Diğer Sporlar sayfalarından ilgi alanınızı takip edebilirsiniz. Canlı Anlatım sayfasından karşılaşmaları canlı takip edebilirsiniz. Ayrıca spora dair video ve galerileri de Video ve Galeri sayfalarında bulabilirsiniz. Sadece yurt içi değil yurt dışı spor haberlerini de Mynet Spor'dan takip edebilirsiniz.

Mynet Finans servisinde ise ekonomi ve finans hakkında aradığınız her şeyi bulmanız mümkün. Kullanıcı dostu arayüzü ve kolay kullanımı ile kullanıcıların takdirini kazanan Mynet Finans'ta Haber, Borsa, Döviz, Altın, Faiz, Forex, Kredi, Yurtdışı, Fon, Yorum, Portföy, Canlı Borsa, Teknik Analiz, Banka Faiz Oranları, Ekonomik Takvim, Dolar Ne Kadar, Euro Ne Kadar gibi pek çok şey mevcut. Otomobil servisinde ise otomobil meraklılarını ilgilendiren en son haberler, en yeni modeller, lüks otomobiller, ekonomik modeller ve daha fazlasını bulacaksınız. Mynet Kadın servisinde Astroloji ve Burç Yorumları, Testler, Yaşam, Gebelik ve Aile, Diyet, Sağlık, Güzellik-Moda, Aşk-Cinsellik, Yemek, Galeri gibi kadına dair pek çok alanda içerik bulabilirsiniz. Mynet Magazin servisinden TV-Dizi, Kültür-Sanat, Foto Galeri, Foto Analiz'lere ulaşabilirsiniz.

Mynet Sinema servisinden sinema hakkında en son gelişmeleri öğrenebilir, Fragmanları izleyebileceğiniz, Film Arşivi'nden geçmiş zaman filmlerine göz atabilir, vizyondaki filmleri ve bu filmlerin gösterildiği salonları, seansları öğrenebilirsiniz. Kısacası sinema hakkında herşeyi Mynet Sinema'da bulabilirsiniz. Öte yandan Mynet.com'un en yeni servisi Mynet Trend'ten ise her konu hakkında 'farklı' içerikleri bulabilir, eğlenceli vakit geçirebilirsiniz!

MYNET ANASAYFA İÇİN TIKLAYIN

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler