HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hafta sonu hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre önemli bir hava sıcaklığı değişimi beklenmezken sıcaklığın iç ve batı kesimlerde 2 ila 5 derece artış göstermesi bekleniyor.

Hafta sonu hava durumu nasıl olacak?

Yapılan son değerlendirmelere göre; yurt genelinin parçalı bulutlu, güney ve doğu kesimleri yer yer çok bulutlu, doğu kesimler ile Akdeniz bölgesinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinde 2 ila 5 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

İstanbul'da hava sıcaklığı bugün 26-27 derece civarında. Pazar günü sıcaklığın 30 dereceyi bulması bekleniyor.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Parçalı ve az bulutlu, öğle saatlerinden sonra Denizli'nin güney çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı, yer yer çok bulutlu, Adana, Mersin, Osmaniye ve Hatay çevreleri ile Antalya'nın iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçesi tahmin ediliyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzey ve doğu kesimleri yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 27

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 26

İzmir: Parçalı ve az bulutlu 30

Bursa: Parçalı ve az bulutlu 28

Adana: Parçalı ve çok bulutlu, ilk saatler güney kesimleri zamanla ile geneli yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29

Antalya: Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren iç kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25

Samsun: Parçalı bulutlu 23

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 24

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 18

Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu 32

İHA/ANKA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler