HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? MGM verileri: 22-23 Nisan 2017

Bu hafta sonu hava nasıl olacak merak ediliyor. Özellikle hafta sonu için plan yapanlar hava durumu güneşli mi yağmurlu nasıl olacak öğrenmek istiyorlar. İşte Türkiye genelinde ve illerinde 22 Nisan Cumartesi ve 23 Nisan Pazar günü için hava durumu raporu...

Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? MGM verileri: 22-23 Nisan 2017

Hafta sonu yaklaşıyor. Nisan ayının bu 3. hafta sonu hava durumu nasıl olacak. Bizleri güneşli mi, yağmurlu mu yoksa bulutlu bir hava mı bekliyor. Özellikle hafta sonu gezmek isteyenler plan yapabilmek için hava durumuna dikkat etmek durumunda. Peki hem 23 Nisan Egemenlik Bayramı'nda hem de Miraç kandilinde hava durumu nasıl olacak? İşte İstanbul, İzmir, Ankara ve Türkiye'nin diğer illeri için 5 günlük hava tahminleri...

İL İL 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

İSTANBUL'DA HAVA SOĞUYOR!

Hafta başının aksine İstanbulluları bu hafta sonu daha serin bir hava bekliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verdiği bilgilere göre İstanbul'a hafta sonu parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Sıcaklıklar ise Cumartesi gündüz 12 akşam 6 derece, Pazar günü gündüz 13 akşam 7 derece olarak tahmin ediliyor.

ANKARA'DA YAĞIŞ VAR

Başkent Ankara'da hafta sonu için plan yapanlara götü bir haber var. Cumartesi – Pazar sıcaklıklar 12-9 dereceye düşmekle kalmayacak ve yağış da olacak.

İZMİR'DE PAZAR GÜNÜ HAVA AÇILACAK

22 –23 Nisan'da yani hafta sonu İzmir'de sıcaklıklar hafta başına göre 2-3 derece düşecek. MGM'nin hava durumu tahminine göre Cumartesi hava çok bulutlu 18 derece, Pazar günü parçalı bulutlu 18 derece olacak.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler