HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hakan Dinçay kimdir? Fenerbahçe asbaşkanı Hakan Dinçay vefat etti!

Fenerbahçe asbaşkanı Hakan Dinçay vefat etti. Fenerbahçe kulübü resmi sitesinden yapılan habere göre uzun zamandır tedavi görmekte olan asbaşkanlardan Hakan Dinçay'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Hakan Dinçay, özellikle voleybol şubesinde yaptıkları ile kulübe birçok ödül ve şampiyonluklar kazanmasına vesile oldu. Peki Hakan Dinçay kimdir?

Hakan Dinçay kimdir? Fenerbahçe asbaşkanı Hakan Dinçay vefat etti!

Hakan Dinçay hayatını kaybetti. Fenerbahçe asbaşkanlarından Hakan Dinçay'ın tedavi gördüğü hastane yaşamını yitirdiği açıklandı. Fenerbahçe Kulübü resmi internet sitesinden yapılan açıklamada asbaşkan Hakan Dinçay'ın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği söylendi. Hakan Dinçay cenazesine dair bilgilerin daha sonra açıklanacağı söylendi. Hakan Dinçay, Fenerbahçe'nin voleybol şubesinden uzun süre hizmet etmiş ve takımın şampiyonluklarla, kupalarla tanıştırdı. Peki Hakan Dinçay kimdir?

HAKAN DİNÇAY KİMDİR?

Hakan Dinçay, 1961 yılında İstanbul'da doğdu. Zamanını Fenerbahçe'ye adayan Hakan Dinçay, 1994 yılından beri aktif olarak Fenerbahçe'ye hizmet etti. 2002'den bu yana da yönetim kurulu üyeliği yapan Hakan Dinçay, Fenerbahçe Voleybol Şubesi'nin başarılarında önemli rol oynayan insanlardan biri oldu.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım amatör sporlara daha fazla eğilme kararı aldığında Hakan Dinçay'ı da voleybol şubesi'nde görevlendirdi. O zamana kadar Fenerbahçe'nin kadınlarda da erkeklerde de şampiyonluğu yoktu. Fenerbahçe, Hakan Dinçay'ın bu branşta yaptıkları ile son 15 yılda voleybolda büyük başarılar kazandı.

Hakan Dinçay'ın voleybol şube sorumlusu olmasından sonra Türkiye'de kadınlarda ve erkeklerde üst üste şampiyonluklar gelirken sarı melekler Avrupa'nın ve dünyanın zirvesine çıktı. Erkek Voleybol Takımı da Avrupa'dan kupa getirmeyi başardı. Bu süreçte Hakan Dinçay hep voleybol Şubesi sorumlusu olarak görev yapıyordu. İki kız bir de erkek babası olan Hakan Dinçay maalesef geçtiğimiz yıl amansız hastalığa yakalanmıştı.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler