HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hakkari Şemdinli'de 5 asker şehit oldu

Hakkari Şemdinli'deki çatışmada 5 asker şehit oldu, 6 asker yaralandı.

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi kırsalında PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 5 asker şehit oldu, 6 asker yaralandı.

Şemdinli'nin Aktütün bölgesinde yol güvenliği sağlayan güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında öğlen saatlerinde çatışma çıktı. Pusu kuran teröristlerin açtığı ilk ateşle 5 asker şehit oldu, 6 asker yaralandı. Helikopterle Fatih Kışlası'na getirilen yaralılar buradan ambulanslarla Hakkari Devlet Hastanesi'ne götürülün tedaviye alındı.

PKK'lı teröristlerle çatışmanın çıktığı bölgeye helikopterlerle takviye birlik sevk edilerek operasyon başlatıldı.

Hakkari’nin Çukurca İlçesinde de, PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 3 asker şehit olmuştu.

Bugün Van'dan da acı haber gelmiş, PKK'lıların hain saldırısında 8 asker şehit düşmüştü.

Çatak mesajı

Van'ın Çatak Emniyet Amirliği binasının dış cephesi, Türk bayrağı şeklinde boyandı.

Son günlerde artan terör saldırıları ve bombalı araçlarla ilgili Van merkez ve ilçelerinde güvenlik önlemleri arttırıldı. Çatak Adnan Menderes Mahallesi'nde bulunan Çatak İlçe Emniyet Amirliği de önlemler arttırıldı.

Geçtiğimiz yıl iki kez roket atar ve uzun namlulu silahlarla saldırıya maruz kalan İlçe Emniyet Amirliği binası önü saldırılara tedbir amaçlı beton bariyerlerle kapatıldı.

Binanın tüm duvarları yıkılarak perde beton ile güçlendirilirken, binanın dış cephesine ise 19 metrelik dev Türk Bayrağı işlendi. Ayrıca binanın dört bir yanına konulan güvenlik kameralarıyla güvenlik en üst seviyeye çekildi. İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici binada inceleme yaparken, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kaydım'dan bilgiler aldı.

(DHA)

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler