HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hakkari'de çatışma: 2 şehit

Hakkari’ nin Çukurca ilçesi kırsalında yürütülen operasyonda çıkan çatışmada 2 askerin daha şehit olduğu bildirildi

Çukurca ilçesine bağlı Çağlayan bölgesi Dağbaşı, Kale ve Seni Tepe'de devam eden operasyonlarda sabah saatlerinde bir grup PKK'lı terörist ile karşılaşıldı. Güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 2 asker şehit olurken, bölgedeki operasyonların ve yer yer sıcak çatışmaların devam ettiği belirtildi. Şehit 2 asker için bugün öğlen saatlerinde Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında tören düzenlenecek.

KAHRAMANMARAŞ’A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

HAKKARİ’nin Çukurca İlçesi’nde, terör örgütü PKK’lıların saldırısında şehit olan piyade uzman onbaşı 25 yaşındaki Serkan Bursalı’nın acı haberi, memleketi Kahramanmaraş’ta yaşayan ailesini yasa boğdu.

Kayseri 1’inci Komando Tugayı’ndan geçici görevle gittiği Hakkari’nin Çukurca İlçesi kırsalındaki Seni Tepe bölgesinde terör örgütü PKK’lıların saldırısında piyade uzman onbaşı Serkan Bursalı şehit oldu. Bursalı’nın şehadet haberi, Kahramanmaraş’ın Erkenez Mahallesi’nde yaşayan ailesine Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz ve askeri yetkililer tarafından verildi.

Oğullarının şehit olduğu haberini alan Munire ve Mehmet Bursalı çifti yasa boğuldu. Sinir krizi geçiren aileye sağlık görevlileri tarafından müdahale edilirken, evin çevresiTürk bayraklarıyla donatıldı, taziye çadırı kuruldu.

Yakınları, 2’si kız 4 çocuklu ailenin ikincisi çocuğu olan şehit uzman onbaşı Serkan Bursalı’nın evli ve 2 çocuk babası olduğunu söyledi.

Dün 12 şehidimizi uğurlamıştık

Doğu illerinden acı haberler peş peşe geliyor. Henüz dün Hakkari'nin Şemdinli ve Çukurca ilçelerinde PKK'ya yönelik operasyonlar sırasında, teröristlerce düzenlenen saldırılarda şehit olan 8 asker, Van'da düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlanmıştı.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler