HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Halay çeken bakana dolar atma yarışı

Halay çeken Bakan Çelik, AK Parti milletvekilleri ve belediye başkanlarına dolar atma yarışına girdi.

Şanlıurfa’da, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Sedat Ertürk ile Songül Bucak'ın düğününde davetliler, halay çeken Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, AK Parti milletvekilleri ve belediye başkanlarına dolar atma yarışına girdi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Sedat Ertürk ile işadamı Suphi Bucak’ın kızı Songül Bucak, düzenlenen düğünle dünya evine girdi. Genç çift nikahın ardından sahneye gelen ilk danslarını yaptı. Renkli görüntüler yaşandığı düğüne Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Ak Parti milletvekilleri Mahmut Kaçar, Mehmet Akyürek ve Kasım Gülpınar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ilçe belediye başkanları ile çok sayıda davetli katıldı. Genç çiftin nikah merasiminin ardından Bakan Çelik, protokol üyeleriyle birlikte davul-zurna eşliğinde halay çekti.

Çelik’in halaya kalkmasını gören salondaki davetliler deste deste dolar atma yarışına girdi. Yöresel yemeklerin ikram edildiği düğünün sonunda geline takı takmak için davetliler sıraya girdi.

DHA


En Çok Aranan Haberler