HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Haliç Köprüsü yakınlarında silah sesleri

Haliç Köprüsü altında peşpeşe silah seslerinin duyulması üzerine polis ekipleri alarma geçti. Olayın bir yanlış anlaşılmadan kaynaklandığı anlaşıldı

Haliç Köprüsü altında saat 18.20 sıralarında peşpeşe silah seslerinin duyulması üzerine polis ekipleri alarma geçti. Köprünün hemen altındaki Yunus Polis Merkezi'nin hedef alındığını sanarak teyakkuza geçen ekipler, olayın yanlış anlaşılmadan kaynaklandığı ortaya çıkınca rahat bir nefes aldı.

Haliç Köprüsü'nün Eyüp bölgesinde kalan bir parkta 4 gencin üşümemek için yüzlerini kaşkolla kapatmasından şüphelenen bir vatandaş durumu polise bildirdi. İhbarcı vatandaşın Motorize Polis ekipleri merkezine saldırı olabileceğini söylemesi üzerine, olay yerine Eyüp ilçesinden polis ekipleri sevk edildi.

Polislerin parka gelmesi üzerine şüpheliler kaçmaya başladı. Bunun üzerine polisler havaya peşpeşe birkaç el ateş açtı. Silah seslerinin duyulması üzerine, konudan habersiz olan Yunus timleri kendilerine yönelik bir saldırı olduğunu sanarak teyakkuza geçti. Haliç Köprüsü'nün altında ve üstünde geniş güvenlik önlemleri alındı. Bölgeye zırhlı araçlar sevk edildi. Bir polis helikopteri de havadan devriye uçuşu yaptı.

Bu sırada, polisten kaçmaya çalışan 4 genç köprünün altında gözaltına alındı. Olayın yanlış anlaşılmadan kaynaklandığı ortaya çıktı.

DHA

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler