HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Halk TV ile Ulusal Kanal dahil 20 kanalın yayını kesildi

Ankara-Konya yolundaki kavşak çalışması yapan kepçe, Türk Telekom'un fiber kablosunu kopardı. Halk TV, Ulusal Kanal ve Kanal B'nin de aralarında bulunduğu 20'ye yakın TV yayın yapamadı. Sorun yaklaşık olarak 5 saat sürdü. İlk kesinti dün akşam 19.43 itibariyle meydana gelirken, Halk TV'nin Twitter hesabından yapılan duyuruda, "Türksat ve Türk Telekom yetkilileri sorunu çözerek 20 kanalla birlikte Halk Tv'nin yayınını vermek için çalışmalarını sürdürüyor" denildi.

Halk TV ile Ulusal Kanal dahil 20 kanalın yayını kesildi

Halk TV'nin sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamaya göre; Ankara-Konya yolunda kavşak çalışması yapan kepçe, TürkTelekom'un fiber kablosunu kopardı, 20'ye yakın tv yayını çöktü.

Sorun, yaklaşık 5 saat kadar sürdü.

Halk TV’nin konuyla ilgili attığı tweetler şu şekilde:

DÜN AKŞAM 19.43 İTİBARİYLE YAYIN KESİLDİ

Halk TV ve yirmi televizyon kanalı saat 19.43'te büyük bir sıkıntıyla karşılaştı. Halk TV kesintinin nedenini, Ankara Mevlana Bulvarı'nda çalışma yapan kepçenin Türk Telekom'un fiber kablosunu koparması olarak duyurdu.

Halk TV'nin Twitter hesabından yapılan duyuruda, yaşanan teknik bir sorundan dolayı saat 19.43'ten bu yana yayın yapılamadığı belirtilerek, "Türksat ve Türk Telekom yetkilileri sorunu çözerek 20 kanalla birlikte Halk Tv'nin yayınını vermek için çalışmalarını sürdürüyor" denildi.

20'YE YAKIN KANAL KARARDI

Yayın kesintisinin devam etmesi ile Halk TV sorunun nedenini izleyicilerine, "AKP Türkiye'si... Ankara-Konya yolunda kavşak çalışması yapan kepçe, TürkTelekom'un fiber kablosunu kopardı, 20'ye yakın TV yayını çöktü" şeklinde duyurdu. (ANKA)


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler