HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Halkbank paketleri tepki çekti

Türkiye’yi sarsan yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasında ismi geçen Halkbank’a ait onlarca hediye paketi Çağlayan Adliyesi’ne getirildi.

Halkbank paketleri tepki çekti

Duruma tepki gösteren Avukat Önder Kırmızıtaş, “Soruşturma kapsamında olan bir kurumun adliyeye paket göndermesi tartışmalı bir durumdur” dedi. Adliye güvenlik görevlileri ise paketlerin içerinde kalem ve ajandalar bulunduğunu söyledi.

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan tutuklanmasının ardından Çağlayan Adliyesi’nin B Kapısı’ndan güvenlik kontrolünden geçirilen ve üzerinde Halkbank yazan paketler avukatların tepkisini çekti.

MAHKEMELERE DAĞITILDI

Paketlerin fotoğraflarını çekerek sosyal medyada paylaşan Av. Önder Kırmızıtaş, “Bu paketlerin içinde gayri resmi, hukuk dışı bir şeyler olmayabilir. Ama burası adliye ve bu tür paketlerin gelmesi düşündürücü. Çünkü ismi geçen banka şu an bu adliyede soruşturma kapsamında tutuluyor. Burası bir kamu alanı. Ben de hem sıradan bir vatandaş olarak hem de avukat olarak bu duruma tepki gösteriyorum” dedi. Adliyenin güvenlik görevlileri ise paketlerin içerisinde hediyelik kalem ve ajandalar bulunduğunu ve mahkemelere dağıtıldığını söyledi.

Güncel haberler


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler