HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Halo 5'in çıkış tarihi belli oldu

Halo 5'in çıkış tarihi belli oldu

Microsoft, bugüne kadar dünya genelinde 60 milyondan fazla satan Halo serisinin en yeni oyununu 27 Ekim'de sunacağını açıkladı. Halo 5: Guardians, Microsoft'un konsol piyasasındaki rakipleri Sony ve Nintendo'ya karşı en büyük kozu olarak kabul ediliyor. Telif hakları Microsoft'a ait olan oyunun, Xbox One satışlarını da artırması bekleniyor.

PlayStation 4, Mart ayı itibariyle 20 milyon satış rakamını geride bırakmıştı. Rakibiyle aynı dönemde, Kasım 2013'te sunulan Xbox One ise 10 milyon barajını aşabildi.

Birçok oyununu Kasım ayında sunan Microsoft'un, Halo 5'i daha erken bir tarihe alması da dikkat çekti. Halo 5'in tanıtımı, ABD televizyonlarında The Walking Dead'in en son bölümünün gösterildiği esnada yayımlandı. Bir saat arayla gösterilen iki farklı fragmanda, oyunun öne çıkan karakterlei Agent Locke ve Master Chief arasındaki diyaloglara yer verildi.

Halo 5'i geliştiren 343 Industries'in başkanı Bonnie Ross, geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamada yeni oyunun ana karakterinin Master Chief olacağını belirtmişti.

Kaynak: Al Jazeera

aljazeeraturk

Solar Impulse Çin'e havalandı

Esed: Koalisyon IŞİD'i daha da büyüttü

Tuğgeneral Asiri: Husiler için güvenli yer kalmayacak

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler