HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hamile eşini önce dövdü sonra bıçakladı!

Adana'nın Seyhan ilçesinde 23 yaşındaki Suzan Y. isimli hamile bir kadın, 25 yaşındaki dini nikahlı eşi Murat K. tarafından önce darp edildi ardından da 5 yerinden bıçaklandı. Korkunç olayın ardından hamile Suzan Y. hastaneye kaldırıldı. Suzan Y. ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Murat K. ise polise verdiği ifadede eşinin ilk başta kendi kendini bıçakladığını söyledi.

Edinilen bilgiye göre, Şakirpaşa Mahallesi'nde Suzan Y. (23) ile dini nikahlı eşi Murat K. (25) arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesiyle Murat K. 19 haftalık hamile olan eşi Suzan Y. darp etti ardından 5 yerinden bıçakladı.

Eşinin kanlar içinde yere yığıldığını gören Murat K., durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri tarafından Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Suzan Y. ve bebeğinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Murat K., hastane polisine ilk başta eşinin kendi kendini bıçakladığı söyledi. Hastane polisi durumdan şüphelenince Murat K.'yı sorgulamaya başladı. Bunun üzerine Murat K., eşini önce dövüp sonra bıçakladığını itiraf etti. Şahıs gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

İHA


Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler