HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hanefi Avcı'dan seçim komplosu iddiası

Hanefi Avcı bomba açıklamalarını sürdürüyor. Neden hedef oldu? Seçime kadar neler olacak?

Hanefi Avcı'dan seçim komplosu iddiası

Devrimci Karargah Davası'nda 15 yıl hapis cezasına çarptırılan eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, Yeni Şafak yazarı Ali Bayramoğlu ve Sabah gazetesi yazarı Sevilay Yükselir'den sonra şimdi de Star gazetesinden Elif Çakır'a konuştu.

Avcı yanlış yapıyorsunuz diye uyardıktan sonra başına bunların geldiğini iddia ederek seçime yakın hükümete yönelik baskının artabileceğini söyledi.

Avcı "Bütün bunların sebebi yazdığınız kitap mı?" sorusuna böyle cevap verdi:

Çok net... Yazdığım kitaptan başka herhangi bir sebep yok. Olan bitenlere baktığımda da kitaptan başka bir neden olmadığı görülüyor. 34 yıllık meslek hayatım ortada. Kanunsuz hiçbir işle alakam olmamış. Daha düne kadar cemaatin saygı duyduğu kahraman olarak gördüğü birisiydim. Ne zaman ki onlara 'yanlış yapıyorsunuz 'dedim tuzaklar, karalamalar, komplolar bir anda başlayıverdi. Makam odamı ararken elleriyle ürettikleri delilleri yerleştirdiler...

ARTIK PARALEL YAPI İÇİN ÇÖKÜŞ DÖNEMİ BAŞLADI

"Hükümetin tavır koymasından sonra Cemaat'in etkisi kırılmıştır. Bu çok önemli Cemaat için geriye gidiş dönemi başladı. Hiç kimse devletle mücadele edemez. Cemaat devletin sistemine karşı ve aykırı bir kalkışmanın içine girdi. Devlet kendi sistemi içinde kalmalı. Ancak Cemaat asla vazgeçmez. Seçime yakın kara propaganda ve yeni kasetler ortaya süreceklerdir. Medyaya sızdırılmış dosyalarla hükümete yakın isimler hedef alınarak operasyonlar yapmaya kalkışacaklardır. Emir bekleyen ve emir geldiği zaman intihara kalkışacak polisinden savcısına pek çok insan var."

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler