HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hangi Samsung Galaxy modelleri Android O güncellemesini alacak?

Samsung, Android O güncellemesini alacak olan Galaxy modellerine açıklık getirmeye başladı. Hangi Galaxy modeli Android O güncellemesini alacak, hangisi güncellemeyi almayacak yavaş yavaş netleşiyor. Android'in yeni sürümü, kasım ayında yayınlanacak ve Galaxy güncelleme tarihi ise kısmen belirsiz. İşte Android 8 güncellemesini alacak olan Samsung Galaxy'ler...

Hangi Samsung Galaxy modelleri Android O güncellemesini alacak?

Samsung, Android Lollipop sürümüne geçiş döneminde biraz bocalamıştı. Lakin bu konuda biraz daha titiz davranan Samsung, Android O (8) alacak olan Galaxy modellerini yavaş yavaş kesinleştirmeye başladı. Cihazların nesil geçişleri ve yazılım desteği kazanması açısından oldukça önemli olan Android O güncellemeleri, Galaxy modellerinde ağırlıklı olarak güvenlik hassasiyetine yönelik geliştiriliyor.

Listede, Samsung Galaxy S8 ve Galaxy A serisi 2017 sürümleri kesin olarak geçiyor ancak elbette Galaxy S6 önceki nesiller ve 2015 sürümü Galaxy A serisi Samsung'un resmi listesinde bulunmayabilir.

Samsung, Android O güncellemesini alacak Galaxy modellerini resmen listelemedi ancak belirli duyumlar çerçevesinde bu cihazlar az-buçuk belli gibi.

İŞTE ANDROID O GÜNCELLEMESİNİ ALACAK SAMSUNG GALAXY MODELLERİ

Galaxy S8

Galaxy S8+ ve varyasyonları

Galaxy S7
Galaxy S7 edge ve varyasyonları
Galaxy A7 (2017)
Galaxy A5 (2017)
Galaxy A3 (2017)
Galaxy J7 (2017)
Galaxy J5 (2017)
Galaxy C9 Pro
Galaxy C7 Pro
Galaxy S6 ve varyasyonları
Galaxy Note 5
Yukarıdaki Galaxy modelleri, yeni Android güncellemesini alacağına kesin gözüyle bakılıyor, ancak Galaxy S6'nın 8.1.x sürümünden sonra güncelleme alması beklenmiyor.

ANDROID O NE ZAMAN ÇIKACAK?

Bu yılın Google I/O konferansında resmen tanıtılan Android O sürümü, kasım ayındaki Google Pixel akıllı telefon lansmanıyla birlikte resmen yayımlanacak. Samsung, yeni Android güncellemelerini genellikle yılın son çeyreği içerisinde başlatır ve yeni yılın ilk çeyreğinde tamamlar.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler