HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hasta dedeye gelinlikle ziyaret

Bursa’da Elif Esen ve Muharrem Mutaf çifti, düğün öncesi, 1.5 yıldır kanser tedavisi gören gelinin dedesi, 77 yaşındaki Mehmet Şekip Esen’i gelinliği ile ziyaret etti.

Hasta dedeye gelinlikle ziyaret

Gemlik İlçesi’nde Almanca öğretmeni 28 yaşındaki Elif Esen ve resim öğretmeni 30 yaşındaki Muharrem Mutaf, 6 yıllık birlikteliklerini mutlu sonla pekiştirmek istedi. Çift, düğün öncesi kanser tedavisi gören ve durumu ağırlaştığı için bir özel hastaneye kaldırılan gelinin dedesi Mehmet Şekip Esen’i hastane de ziyaret etti. Gelinlik ve damatlıklarını giyerek gelin arabası ile hastaneye gelen çift, Şekip Esen'i ile hasta yatağında ziyaret ederek mutluluklarını paylaştı. Elif Esen, birlikte çektirdikleri çocukluk fotoğrafına bakarak dedesi ile duygusal anlar yaşadı. Mehmet Şekip Esen, torununu çok sevdiğini bu mutlu gününde yanında olamadığı için üzüldüğünü ancak ziyaretleri ile bu üzüntünün biraz olsun azaldığını söyledi. Gözyaşlarını tutamayan gelin Elif Esen de, en kıymetli varlıklarından birisi olan dedesine vefa borcunu ödemek için onu ziyaret ettiklerini ifade etti. Esen, düğüne katılamadığı için dedesini burada görmek ve helalleşmek istediklerini kaydetti.

Hastaneden gelin arabasına binerek ayrılan gelin ve damat daha sonra Gemlik İlçesi’nde yapılan düğün ardındandünya evine girdi. (DHA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler