HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hastanede, hastalar elektrikli soba ile ısındı

Girseun Dr. Ali Menekşe Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne doğalgaz bağlanma çalışması nedeniyle yaşanan ısınma sorunu giderildi.

GİRESUN, (DHA) -Hastaların elektrikli sobalar ile ısınmak zorunda kaldıkları hastanede kaloriferler sürekli yanmaya başladı.Hastane binasına doğalgaz bağlantısı nedeniyle gerçekleştirilen dönüşüm çalışmasının kısa süreli sorun yarattığını kaydeden hastane yetkilileri, önceki gece yaşanan arızanın giderilememesi nedeniyle kaloriferlerin sabah saatlerine kadar yanmadığını söyledi. Arızanın dün öğle saatlerinde giderildiğini ve kaloriferlerin yandığını kaydeden yetkililer, doğalgaza geçişin birkaç gün içinde gerçekleşeceğini bildirdi.

ELEKTRİKLİ SOBA İLE ISINDILAR

Yaklaşık 40 gündür hastanede tedavi gördüğünü ve kalorifer yanmadığı için yakınlarının getirdiği elektrik sobası ile ısınmaya çalıştıklarını anlatan Dursun Sayın ise, kaloriferlerin dün öğleden sonra yanmaya başladığını söyledi. Sayın, "Kaloriferler bir süredir gece ve gündüz bir iki saat yanıyordu. Geçtiğimiz gece hiç yanmayınca çözümü yakınlarımızın getirdiği elektrik sobası ile ısınmakta bulduk. Benim gibi birçok hasta da kaloriferlerin yanmamasından şikayetçi olmuştu. Ancak şu an çok şükür yanıyor” dedi.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler