HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hava durumu

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülke genelinde mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üstünde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, ülkenin kuzey ve batı kesimleri ile zamanla Güneydoğu Anadolu bölgesinin parçalı bulutlu, gece saatlerinde Kilis, Gaziantep ve Şanlıurfa çevrelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

Hava durumu - 5 günlük sonuçları öğrenin

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülke genelinde mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üstünde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Rüzgârın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Güney Ege kıyılarında yer yer doğu ve güneydoğu yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Marmara'nın batısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

-SİS UYARISI-

Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde yer yer sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ulaşımda aksamalar, görüş mesafesinde azalma, vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

Bazı illerde bugün hava durumu ve sıcaklık değerleri şöyle olacak:

İSTANBUL: Parçalı bulutlu (18)

ANKARA: Parçalı ve az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli (14)

İZMİR: Parçalı ve az bulutlu (21)

ADANA: Az bulutlu ve açık (24)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık, zamanla batı kesimleri parçalı bulutlu (24)

SAMSUN: Parçalı bulutlu (15)

ERZURUM: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli (11)

VAN: Az bulutlu (11)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık (18)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak:

MARMARA: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin güneydoğusunda yer yer sis hadisesi bekleniyor. Rüzgârın; bölgenin batısında kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

EGE: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla batı kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis olayı bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere sis bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis olayı bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer sis bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Azbulutlu ve açık, kuzey kesimleri yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzeyinde yer yer sis olayı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, akşam saatlerinden itibaren batısının parçalı bulutlu, gece saatlerinde Kilis, Gaziantep ve Şanlıurfa çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis olayı bekleniyor.

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler