HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporuna göre, mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının hafta başından hafta ortasına kadar azalması bekleniyor.

Hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji tarafından yapılan hava tahmin raporuna göre, Pazartesi ve Salı günleri Rize, Trabzon'un doğusu ve Artvin'in kuzey ilçelerinde kuvvetli yağış bekleniyor. Rize, Trabzon'un doğu ilçeleri ve Artvin'in kuzey ilçelerinde kuvvetli yağış uyarısı yapılan son değerlendirmelere göre; Pazartesi ve Salı günleri Rize, Trabzon'un doğu ilçeleri ve Artvin'in kuzey ilçelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75 mm/12 saat) sağanak yağış beklendiğinden başta heyelan olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı. Yağışlar 07.00 ile salı günü 23.59'a kadar etkili olacak.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

Pazartesi günü, Marmara'nın doğusu, Karadeniz bölgesi, Doğu Anadolu Bölgesi'nin doğusu ile Siirt, Batman, Çankırı çevrelerinde yağmur ve sağanak yağış bekleniyor. Diğer yerlerde ise parçalı bulutlu bir havanın etkili olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU'NUN YÜKSEK KESİMLERİNDE KARLA KARIŞIK YAĞMUR VE KAR

Salı günü, Marmara'nın kuzeyi, batı ve orta Karadeniz kıyı kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu Bölgesi'nin doğusu ile Siirt, Batman çevrelerinde yağış beklentisi var. Doğu Anadolu Bölgesi'nin kuzeyinin yüksek kesimlerinde ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Çarşamba günü, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Doğu Karadeniz kıyı kesimlerinde yağış bekleniyor. Doğu Anadolu Bölgesi'nin kuzeyinin yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

En Çok Aranan Haberler