HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hava sıcaklığı 3 ila 9 derece düşüyor

Hava sıcaklığı, kuzey ve iç kesimlerde 3 ila 9 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Sinop çevreleri ile gece saatlerinden itibaren Batı Karadeniz kıyılarının aralıklı sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

Hava sıcaklığının kuzey ve iç kesimlerde 3 ila 9 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Muğla, Uşak ve Hatay çevrelerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu zamanla doğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları ile gece saatlerinden itibaren Marmara'nın batısında kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğu kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

EGE: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde Muğla ve Uşak çevrelerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, zamanla Sinop çevreleri ile gece saatlerinden itibaren kıyı kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, zamanla kıyı kesimlerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ver gece saatlerinde kuzeydoğu kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Parçalı ve yer yer çok bulutlu .(12)

İZMİR: Az bulutlu ve açık (18)

ANKARA: Parçalı ve az bulutlu (14)

ADANA: Az bulutlu ve açık (25)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık (23)

BOLU: Parçalı, zamanla çok bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli (10)

TRABZON: Parçalı ve çok bulutlu, zamanla aralıklı sağanak yağışlı (19)

ERZURUM: Parçalı ve az bulutlu (13)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık.(22)

(ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler