HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hava sıcaklığı 5 derece artacak

Hava sıcaklığı, kuzey ve batı kesimlerde 3 ila 5 derece artarken, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Hava sıcaklığı 5 derece artacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, bu sabah saatlerinde Hatay, Gaziantep ve Kilis ile bugün öğle saatlerinden itibaren Kıyı Ege, Çanakkale, Antalya'nın batı kıyıları ve yarın (Perşembe) sabah saatlerinde Edirne ve Kırklareli çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yoğun olmak üzere sis ve pus hadisesi bekleniyor.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

Rüzgar ise, güney ve doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yarın zamanla Güney ve Kıyı Ege ile Doğu Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetlice esecek.

BUZLANMA VE DON OLAYI İLE BİRLİKTE SİS UYARISI

Türkiye'nin iç ve doğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerindebuzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer yoğun olmak üzere sis ve pus hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı Meteoroloji dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Parçalı bulutlu. (14)

ANKARA: Parçalı ve az bulutlu. (8)

İZMİR: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren il geneli sağanak yağışlı geçecek. (18)

ADANA: Parçalı ve çok bulutlu. (18)

ANTALYA: Parçalı ve çok bulutlu, bu gece saatlerinden itibaren batısı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı. (18)

SAMSUN: Parçalı bulutlu. (13)

ERZURUM: Parçalı bulutlu. (0)

DIYARBAKIR: Parçalı bulutlu. (9)

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Parçalı, öğle saatlerinden itibaren batı kesimleri yer yer çok bulutlu Çanakkale ile Balıkesir'in batı kıyıları ile yarın (Perşembe) sabah saatlerinde Edirne ve Kırklareli çevreleri sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren Kıyı Ege yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinde Hatay çevreleri ile bu akşam saatlerinde itibaren Antalya'nın batı kıyı kesimleri yağmur ve sağanak, yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

İÇANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı doğusunun çok bulutlu geçecek.

DOĞU ANADOLU: Parçalı bulutlu geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinde Gaziantep ve Kilis çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.(ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler