HABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hava sıcaklığı 6 derece artıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama da, hava sıcaklığının, yurt genelinde 2 ila 6 derece artacağı bildirildi.

Hava sıcaklığı 6 derece artıyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Van ve Muş çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

5 günlük hava durumu için tıklayınız...

Hava sıcaklığının, İç ve batı kesimlerde hissedilir derecede olmak üzere Türkiye genelinde 2 ila 6 derece artacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle güney ve güneybatı, zamanla kuzeybatı kesimlerde doğu ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneyi, Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Batı Karadeniz kıyılarında kuvvetlice esmesi bekleniyor.

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Az bulutlu, zamanla kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetlice esmesi bekleniyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın bölge genelinde güney yönlerden kuvvetlice esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde güney yönlerden kuvvetlice esmesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, kuzeydoğusunun parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu, zamanla kıyılarının çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın kıyı kesimlerinde kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice esmesi bekleniyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı, doğusunun çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzeydoğusu ile Muş ve Van çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, kuzeydoğusunun öğle saatlerinden sonra çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Az bulutlu, zamanla parçalı batısı yer yer çok bulutlu.(25)

İZMİR: Az bulutlu ve açık.(27)

ANKARA: Az bulutlu.(25)

ADANA: Az bulutlu ve açık zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu.(30)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık.(27)

MERSİN: Az bulutlu ve açık zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu.(25)

KONYA: Az bulutlu.(26)

TRABZON: Parçalı ve çok bulutlu.(20)

ERZURUM: Çok bulutlu ve yerel sağanak yağışlı.(14)

MALATYA: Parçalı bulutlu.(22)

DİYARBAKIR: Parçalı ve az bulutlu.(24)

GAZİANTEP: Az bulutlu.(25)(ANKA)

Mynet Youtube


En Çok Aranan Haberler